Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Stagiaire Ruimtelijke Ordening en paardenhouderij

01 maart 2018

Vanwege de enorme vraag naar onze adviesdiensten op het gebied van ruimtelijke ordening en paardenhouderij hebben wij per direct een stageplaats beschikbaar op onze vestiging in Helmond.

Van Santvoort Advies is onderdeel van Van Santvoort makelaars en biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Wij wijzen onze klanten de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels. Daarbij verzorgen wij de communicatie met overheidsinstanties en onderzoeksbureaus, zodat ontwikkelingsplannen snel gerealiseerd kunnen worden.

Je ondersteunt onze adviseur in haar werkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit:

  • Het uitvoeren van een beleidscheck voor woningen, agrarische bedrijven en hippische bedrijven in de verkoopportefeuille  van “landelijk wonen”: toetsen van het bestemmingsplan en provinciaal beleid en dit vertalen in een rapport.
  • Het regelen van duizend en één dingen: offertes opvragen voor onderzoeken, overleg met de gemeente, afstemming met klanten of toekomstige kopers.
  • Het toetsen en schrijven van bestemmingsplannen.
  • Adviserende werkzaamheden voor gemeenten, op locatie.
  • Promotionele activiteiten om naamsbekendheid te verwerven.
  • Naast de ondersteuning van deze werkzaamheden, is er uiteraard tijd voor het invullen van je eigen stage-/ afstudeeropdracht.

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige stagiaire (HBO / Universitair 3e of 4e jaars), die goed zelfstandig kan werken en beschikt over goede communicatie vaardigheden! Heeft jouw opleiding raakvlakken met bovenstaande opdrachten (en dit kan veel breder zijn dan je zou denken), neem dan zeker contact op! Van Santvoort Advies is voornamelijk actief in de hippische sector, affiniteit hiermee werkt zeker in je voordeel.

Word jij enthousiast van deze stageplaats? Neem dan direct contact op met adviseur Feije van Eijndhoven, tel. 06-54798659 of per e-mail feije@vansantvoort.nl!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht
Stagiaire Ruimtelijke Ordening en paardenhouderij
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief