De Posthoek - Wonen in hartje Deurne

Appartementengebouw de Posthoek ligt centraal in Deurne, de parel van de Peel. Op de plaats van het vroegere Postkantoor verrijst een hoogwaardig volledig rolstoel toegankelijk woongebouw met 26 luxe, gelijkvloerse driekamerappartementen. De appartementen krijgen zeer ruime balkons of buitenterrassen, afgesloten met glazen balustrades.

Alle appartementen zijn all-electric en hebben een eigen lucht/water warmtepomp installatie, evenals een individuele berging. Parkeren kan op eigen parkeerterrein.

De afgewerkte appartementen hebben een oppervlakte van 55,6 tot 86,1 m² en een balkon / buitenterras van 13,8 tot 42,2 m².

Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dien je het voorkeursformulier in te vullen en deze uiterlijk vrijdag 15 oktober 2021 uur in te leveren bij Van Santvoort Makelaars, de Wever 7, 5751 KT Deurne of digitaal via nieuwbouw@deurne.vansantvoort.nl.
In de week daarna vindt de toewijzing plaats en zal met degene die een woning krijgen toegewezen een afspraak worden gemaakt om het plan verder te bespreken.

Hieronder kunt u de uitgebreide informatie van het plan downloaden (de brochure kunt u eventueel ook ophalen op ons kantoor):