Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Kind aan huis in nieuwbouw Eindhoven

 

Van Santvoort Makelaars is betrokken bij veel nieuwbouwprojecten in Eindhoven en de omringende regio. Nieuwbouw is een sterk ontwikkelde specialiteit van ons makelaarskantoor. We zijn dus kind aan huis in de nieuwbouw in Eindhoven, de Lichtstad die zich heeft ontwikkeld tot een stad met veel aantrekkingskracht.

Marktkennis over nieuwbouw in Eindhoven

Dankzij onze ruime kennis van de markt verkopen wij veel woningen in grote uitbreidingsgebieden zoals Meerhoven, Strijp S en Blixembosch. Maar ook aan de verkoop van nieuwbouw op grotere en kleinere binnenstedelijke locaties in Eindhoven dragen wij een behoorlijk steentje bij.

Variatie troef met nieuwbouw in Eindhoven

Voor kopers is het voordeel dat al die nieuwbouwprojecten in Eindhoven geen geheimen voor ons hebben. We kennen alle ins en outs, of het nu gaat om woningen voor starters of om nieuwbouw in het luxere marktsegment. Variatie is troef in ons aanbod. Dus Van Santvoort is hét makelaarskantoor dat jouw kan adviseren bij jouw zoektocht. Voor ons is net als voor jouw de vraag: welke nieuwbouw in Eindhoven voldoet aan jouw woonwensen. Samen gaan we op zoek naar het antwoord.

Nieuwbouw ontwikkeling in Eindhoven

We kennen niet alleen het aanbod op het gebied van nieuwbouw in Eindhoven. We kennen ook de woonconsument. Dat betekent dat wij projectontwikkelaars, bouwbedrijven en gemeenten kunnen helpen bij de ontwikkeling van hun plannen voor nieuwbouw in Eindhoven. Wij weten immers goed wat de hedendaagse koper zoekt. Wat zijn of haar belangrijkste woonwensen zijn. En hoe dat te vertalen is in nieuwbouw op maat voor de consument. Geen eenheidsworst, maar: voor elk wat wils met veel vrijheid om uw nieuwbouwwoning een eigen accent te geven. Ook van die goede contacten profiteert de koper.

Zo wordt nieuwbouw in Eindhoven bereikbaar voor iedereen!

Vind nieuwbouwproject:

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief