Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Nieuwbouw Helmond: voor ons geen geheimen

 

Brandevoort, Suytkade, kleinere nieuwbouwlocaties in binnenstad en buitenwijken: de nieuwbouw in Helmond heeft geen geheimen voor ons. Want makelaarskantoor Van Santvoort is al vele jaren actief in Helmond en de ruime regio eromheen. Zoek jij een nieuwe woning die jij helemaal naar eigen wensen wilt laten afwerken en inrichten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van Santvoort Makelaars heeft oog voor jouw woonwensen en kent de mogelijkheden in Helmond als geen ander.

Paradepaardje voor nieuwbouw in Helmond

Brandevoort heeft zich ontwikkeld tot hét paradepaardje van de nieuwbouw, niet alleen in Helmond, maar in heel Zuidoost-Brabant. Vanuit het hele land kwamen deskundigen op het gebied van nieuwbouw en huisvestingsbeleid naar deze uitbreidingslocatie van Helmond kijken.

Wens koper voorop bij nieuwbouw in Helmond

Ons makelaarskantoor heeft zeker bijgedragen aan het verkoopsucces, ook toen de markt op z’n dieptepunt was. Het geheim? In Brandevoort is gebouwd wat de woonconsument graag wil zien: nieuwbouw met een knipoog naar het verleden. Wij staan daar helemaal achter: de wens van de koper staat voorop, in nieuwbouw én bestaande bouw.

Specialist in nieuwbouw in Helmond

Omdat nieuwbouw in Zuidoost-Brabant, en dus ook in Helmond, één van onze specialisaties is, kunnen wij jouw van dienst zijn bij het maken van een goede keus. Dat is niet alleen nieuwbouw die er mooi uitziet en kwalitatief 100% is, maar ook nieuwbouw die past bij jouw en jouw portemonnee. Appartement, rijwoning, hoekwoning, tweekapper of vrijstaand, het behoort allemaal tot de mogelijkheden in Helmond.

Zo biedt nieuwbouw in Helmond jouw alle kansen jouw dromen te realiseren!

Vind nieuwbouwproject:

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief