Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Molen Akkers Reusel – 4 bouwkavels

Het plan.

In een prachtige groene omgeving, aan de rand van de jonge levendige wijk Molen Akkers zijn vier bouwkavels beschikbaar. Door de ligging aan de groene rand vlak bij een mooi stukje natuur rondom de visvijver woont u heerlijk rustig. Voor de voorzieningen van Reusel, de basisschool of speelkameraadjes voor de kinderen hoeft u niet ver te zoeken. De bouwkavels liggen namelijk aan de rand van de levendige wijk Molen Akkers vlak bij een basisschool, op maar 10 minuten lopen van het hart van Reusel. De bereikbaarheid is prima, u zit zo op de rondweg richting Bladel of Tilburg.

De bouwkavels maken onderdeel uit van het laatste stukje Molen Akkers waar nieuwbouw mogelijk is. U gaat dan ook wonen in een wijk die “af” is.

De bouwkavels zijn divers van oppervlakte:

  • Kavel 25: 541 m² vanaf prijs € 208.000,-
  • Kavel 30: 708 m² vanaf prijs € 257.000,-
  • Kavel 31: 756 m² vanaf prijs  € 274.000,-
  • Kavel 11: 929 m² vanaf prijs  € 305.470,-

 

Genoemde vanaf prijzen voor de bouwrijpe grond zijn inclusief btw, opritvoorziening tot de perceelsgrens, gemeentelijke kosten rioolaansluiting, eventuele precario bij de bouwplaatsinrichting en aanleg openbaar gebied tussen het kavel en de openbare weg met groen/voetpad.

Architect.

Door Keeris Architecten Eersel zijn reeds ontwerpen gemaakt voor woningen op de kavels 25, 30 en 31. Deze ontwerpen zijn nog op het niveau van een voorlopig ontwerp. Het is mogelijk deze ontwerpen als uitgangspunt te nemen of een nieuw ontwerp te kiezen van Keeris Architecten of van een andere architect van uw voorkeur.

Als u besluit Willem Keeris als architect te kiezen geldt hier een vast honorarium voor van € 4.840,- inclusief btw tot en met omgevingsvergunning als het beschikbare ontwerp als uitgangspunt wordt gekozen en de woning even groot blijft. Als een nieuw ontwerp wordt opgezet betreft het honorarium € 6.050,- inclusief btw tot en met omgevingsvergunning.

Mogelijkheden op de kavels

Zoals bij alle bouwkavels gelden bepaalde spelregels voor de bouwmogelijkheden.

Deze zijn vastgelegd in een bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. De belangrijkste regels zijn voor u vastgelegd in een “kavelpaspoort” per kavel zodat u snel kunt zien of de woning van uw dromen realiseerbaar is op de bouwkavels in Molen Akkers.

Procedure

Het is mogelijk om tot uiterlijk 8 april 2019, 17:00 uur in te schrijven op de bouwkavels middels het inschrijfformulier. U mag dit inschrijfformulier inleveren bij notariskantoor Van Voskuijlen en Koekkoek aan Sniederslaan 158 te Bladel (voor openingstijden zie www.notarisbladel.nl). De minimale prijs waarvoor u kunt inschrijven zijn de genoemde vanaf prijzen. Het is mogelijk om een voorstel te doen dat hoger ligt. Het beste voorstel krijgt de kavel toegewezen.

Nadat u een bouwkavel krijgt toegewezen tekenen wij met u een koopovereenkomst. U heeft dan 2 maanden de tijd om te kijken of de aankoop van de kavel financieel haalbaar is. Na ondertekening van de koopovereenkomst heeft u 4 maanden de tijd om een bouwplan in te dienen voor een omgevingsvergunning. Na het tekenen van de koopovereenkomst heeft u 1 jaar de tijd om een onherroepelijke omgevingsvergunning te krijgen.

Bij een onherroepelijke omgevingsvergunning vindt binnen 4 weken de juridische levering van de bouwkavel plaats waarbij deze betaald moet worden.

Als u de termijn van 4 maanden voor het indienen van het bouwplan en 12 maanden voor het verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning niet haalt zult u vanaf deze termijnen rente over de grond betalen.

Een complete versie van de voorwaarden waaronder u kunt inschrijven kunt u hieronder downloaden.

Spreekuur architect

Het is mogelijk om op voorhand inspiratie op te doen voor de mogelijkheden op de bouwkavels. Architect Willem Keeris organiseert hiervoor vrijblijvend twee spreekuren waarbij u in de gelegenheid bent om vragen te stellen. U kunt zich hier vooraf voor aanmelden via info@keerisarchitecten.nl. Er wordt vijftien minuten per kandidaat ingepland.

  • Dinsdag 19 maart van 13:30 uur tot 16:00 uur
  • Vrijdag 5 april van 13:30 uur tot 16:00 uur

Locatie: Dijk 14, te Eersel

Meer informatie

Voor meer informatie over de bouwkavels kunt u terecht bij Van Santvoort Makelaars.

Downloads:

Ja, ik wil graag een vrijblijvende waardebepaling van mijn woning/appartement

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief