Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Eersel
Eersel – WillibrordStaete


5521 JL Eersel
Eersel – WillibrordStaete

Koopsom van € 181.500,- tot € 292.500,-

Willibrordstaete Eersel.

Tegenover de kerk, in de Kerkstraat in Eersel worden binnen een bijzonder fraaie architectuur 23 appartementen ontwikkeld met een vrij uitzicht op de oude Pastorie en de daarbij bijbehorende pastorietuinen. Een groene en rijke historische locatie die mede gelet op de monumentale beschikking, beschermd is voor toekomstige ontwikkelingen en om die reden nooit meer zal veranderen.
Van dit project worden 20 appartementen te koop aangeboden.

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen voordeur en hebben aan de achterzijde tevens een heerlijke terrastuin. De appartementen die op de eerste en tweede verdieping worden gerealiseerd, verschillen onderling niet heel veel van elkaar, maar hebben door hun speelse indeling, ieder een eigen en uniek karakter. Geen appartement is dus hetzelfde, behalve
dat ze vanuit een wel doordacht en duurzaam concept worden ontwikkeld, wat zorgt voor een groene, milieuvriendelijke en energiezuinige leefomgeving.

De centraal gelegen entrees aan weerszijde van de ‘passarelle’ zijn ruim van opzet en bieden de mogelijkheid de boven gelegen appartementen met de trap of met de lift te bereiken. De hoogwaardig afgewerkte appartementen hebben oppervlaktes die variëren van 50 tot 80 m2. Waar de appartementen op de begane grond beschikken over een eigen terrastuin, beschikken de hoger gelegen appartementen op de eerste en tweede verdieping over een (inpandig)balkon of terras. Hoewel de indeling van de appartementen in principe vast staan, is het natuurlijk mogelijk om op basis van individuele verzoeken persoonlijke woonwensen te verwezenlijken.

Lees alles

Kenmerken

  • Woonoppervlakte
  • van 51 m2 tot 80 m2
  • Inhoud
  • van 126 m3 tot 201 m3
  • Aantal bouwtypes
  • 1
  • Aantal
  • 8

Bouwtypes

Koopsom van € 181.500,- tot € 292.500,-

1

woningen beschikbaar
Bekijk bouwtype
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief