Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Eindhoven
Eindhoven – De Willem (de Gebroeders)


5616 GE Eindhoven
Eindhoven – De Willem (de Gebroeders)

Koopsom van € 325.000,- tot € 1.250.000,-

“De leukste wijk van Eindhoven”, zeggen de bewoners er zelf over. Het Vonderkwartier en het aangrenzende Philipsdorp zijn authentieke wijken met karakter en sfeer. Nieuwbouw is er zeldzaam. Tot nu toe dan….. want op twee locaties aan de Willemstraat en Lodewijk Napoleonstraat komt er uitbreiding: met nieuwbouwproject De Gebroeders, bestaande uit de gebouwen De Lodewijk en De Willem.

Die namen zijn meteen een verwijzing naar de locaties van beide projecten. De Lodewijk ligt op de hoek van de Lodewijk Napoleonlaan en de Willemstraat. U kent het gebied misschien nog als het vroegere Vogelzangterrein. De Willem ligt enkele tientallen meters verderop, op de hoek van de Willemstraat en de Gagelstraat. Ook die locatie heeft een geschiedenis, als het vroegere terrein van Van de Ven & Co.

Join the family

De architect heeft de woningen harmonieus ingepast in de wijk met vooral woningen uit de jaren twintig en dertig. Niet alleen qua architectuur, maar ook in hoogte, het appartementencomplex telt slechts vijf woonlagen, de stadswoningen maximaal drie. Daardoor oogt het alsof de gebouwen hier altijd al hebben gestaan. De herkenbare vormgeving gaat hand in hand met een duurzame uitvoering, ook wat het energieverbruik betreft.

Hoe wilt u graag wonen? In een exclusief penthouse? Of geeft u de voorkeur aan een stoere stadswoning, met veel ruimte over drie woonlagen? Dan vindt u hier absoluut de woning die u zoekt.

In De Willem vindt u 3 stadswoningen, welke beschikken over twee of drie woonlagen. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers of wilt u het gemak van een derde? Aan u de keus. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een terras op de hogere woonlagen. U parkeert uw auto op uw eigen afgesloten parkeerplaats onder het complex.

Daarnaast zijn er drie penthouses beschikbaar in het project. Ongekend ruim van oppervlakte, met een grote woonkamer inclusief open keuken, drie slaapkamers, een dubbele badkamer en een riante buitenruimte. De penthouses hebben allen een prachtig uitzicht over de wijk vanuit de woonkamer of het grote terras op de vierde verdieping. Ook hier parkeert u uw auto afgesloten onder het gebouw en heeft beneden nog een berging.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons kantoor via 040-2692530 dan wel via nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl.
Wij staan u graag te woord om te bekijken of er nog mogelijkheden zijn.

Lees alles

https://wonenindegebroeders.nl

Kenmerken

 • Woonoppervlakte
 • van 95 m2 tot 215 m2
 • Inhoud
 • van 285 m3 tot 645 m3
 • Aantal bouwtypes
 • 2
 • Aantal
 • 6
 • Soort woningen
 • eengezinswoning
 • Type woningen
 • hoekwoning tussenwoning

Bouwtypes

Koopsom van € 325.000,- tot € 499.000,-

1

woningen beschikbaar
Bekijk bouwtype

Koopsom van € 1.015.000,- tot € 1.250.000,-

3

woningen beschikbaar
Bekijk bouwtype
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief