Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Eindhoven
Eindhoven – Hemelswonen


5643 AK Eindhoven
Eindhoven – Hemelswonen

Eindhoven – Hemelswonen Binnenkort in verkoop…

Al decennialang is de karakteristieke Don Bosco kerk een begrip in de Eindhovense kruidenbuurt. Medio 2020 wordt de kerk getransformeerd en krijgt deze een woonbestemming. Hier zullen 17 luxe en praktische appartementen gerealiseerd worden, elk met een eigen karakter,uitzicht en beleving. Bij de totstandkoming van het project is goed gekeken naar behoud van de esthetische elementen die het pand zo uniek maken. Daarbuiten is er nadrukkelijk gekeken naar een praktische invulling, om de bewoners zoveel mogelijk wooncomfort en beleving mee te geven.

De begane grond geeft ruimte aan 6 appartementen, die worden voorzien van extra hoge bijpassende plafonds. Daarnaast zullen twee van deze appartementen worden voorzien van een individuele directe toegang. Op de eerste verdieping worden 5 appartementen gerealiseerd, ieder met een sprekend uitzicht en voorzien van een praktische invulling. De tweede verdieping bestaat uit 4 appartementen die direct onder de schuine kap worden gerealiseerd. In de karakteristieke Vieringtoren een 5e appartement gerealiseerd. De derde verdieping behuisd het een groot stijlvol penthouse, voorzien van meerdere raampartijen en hoge plafonds.

In aanmerking komen voor een van de appartementen?
Wil je in aanmerking komen voor een van de koopappartementen neem dan contact op met ons kantoor via nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl dan wel telefonisch 040 2692530.

Lees alles

https://hemelswonen-eindhoven.nl/

Kenmerken

Bouwtypes

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief