Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Eindhoven
Eindhoven – Meerzichtappartementen


5658 LC Eindhoven
Eindhoven – Meerzichtappartementen

Koopsom van € 235.000,- tot € 676.000,-

Op het allermooiste centrale plekje in Meerhoven, aan de rand van het water en park Meerland, verrijst binnenkort de fraaie appartemententoren Meerzicht. De riante appartementen in Meerzicht zijn er in tal van variaties. Er zit er zeker eentje tussen die aan al jouw woonwensen voldoet!

Locatie
Zeg maar wat je wilt; laag wonen, aan het water? Hoog boven park Meerland met uitzicht in de verte op de binnenkomende vliegtuigen van Eindhoven Airport. Vanaf je balkon op het zuiden geniet je de hele dag van de zon, en aan de westzijde krijg je ’s avonds een ondergaande zon boven het park cadeau. Even alleen, samen of met de hond eropuit? Dan loop je zo de brug over, het 80 ha grote park Meerland in, waar in de lente en zomer de bijzondere Lakerveld koeien grazen en je kan deelnemen aan een van de bootcamps.

Voorzieningen
Sowieso heb je alles op loopafstand wat je nodig hebt. Het winkelcentrum van Meerhoven, voor al je dagelijkse boodschappen, maar ook de tand- en huisarts in het gezondheidscentrum, de sportschool, de kinderopvang en de basisschool liggen allemaal om de hoek. Tevens woon je aan de snelle HOV verbinding naar het centrum van Eindhoven.

Belangrijk!
Let op, de gecommuniceerde prijzen, beelden en tekeningen zijn geen definitieve verkoopstukken. De definitieve verkoopinformatie wordt kort voor start verkoop vastgesteld mede op basis van de planuitwerking, marktsituatie en het uiteindelijke afwerkingsniveau.

Meer weten?
Neem contact op met een van de betrokken makelaarskantoren voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid.

Lees alles

https://www.meerrijk.nl

Kenmerken

  • Woonoppervlakte
  • van 80 m2 tot 220 m2
  • Inhoud
  • van 240 m3 tot 660 m3
  • Aantal bouwtypes
  • 3
  • Aantal
  • 4

Bouwtypes

Koopsom van € 315.000,- tot € 385.000,-

0

woningen beschikbaar
Bekijk bouwtype

Koopsom van € 405.000,- tot € 475.000,-

0

woningen beschikbaar
Bekijk bouwtype

Koopsom van € 245.000,- tot € 245.000,-

0

woningen beschikbaar
Bekijk bouwtype
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief