Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Eindhoven
Eindhoven – Waldschap


5658 Eindhoven
Eindhoven – Waldschap

Binnenkort in verkoop!

Start verkoop kwartaal 1, 2020 – Schrijf u nu in!

Buurtschap Waldschap is niet zomaar een project! Buurtschap Waldschap staat voor wonen in het groen in Eindhoven.

In dit project zijn natuur en bewoners in perfecte harmonie. Verdeeld over 4 clusters worden 48 duurzame koopwoningen gebouwd. De woningen worden met het landschap verweven en worden middels het CLT Bouwsysteem in hout uitgevoerd.

Buurtschap Waldschap is gelegen in de wijk Bosrijk te Meerhoven aan de rand van Eindhoven. De stad die bekend staat om haar innovatie en technologische ontwikkeling en die niet voor niets behoort tot de slimste regio’s ter wereld. Eindhoven is daarnaast een bruisende stad die barst van de creativiteit en design. Met een uitgebreide selectie aan hotspots, highlights, events en andere activiteiten leer je binnen no time dé design hoofdstad van Nederland kennen. Vanuit deze gedachte hebben wij het Buurtschap Waldschap ontwikkeld; eigentijds, duurzaam, functioneel en innovatief.

Wonen in buurtschap Walschap is uniek door de perfecte harmonie tussen de natuur en de bewoners. Om de natuur te ondersteunen zijn de duurzaamheidsmaatregelen van deze woningen vooruitstrevend en lopen we ver voor op. Daarnaast staan in buurtschap Waldschap duurzaam materiaalgebruik en het welzijn van mens en dier hoog in het vaandel. Dit uit zich onder andere in de aansluiting op Bio energiecentrale van Meerhoven, PV-panelen- en sedumdaken, effectief omgaan met water, geen geparkeerde auto’s in het zicht en het stimuleren van gebruik van elektrische deelauto’s en deelfietsen.
Eenmaal thuis geniet u van een moderne woning vol ruimte en comfort. Waar u volledig tot rust kunt komen.

Momenteel wordt door de ontwikkelaar hard gewerkt aan het verder uitwerken van het plan. Helaas beschikken we nog niet over gedetailleerde documentatie en de verkoopprocedure. Indien u zich via ons kantoor inschrijft voor meer informatie zullen wij u, zodra er meer informatie bekend is, automatisch per e-mail hiervan op de hoogte stellen. De verwachting is dat wij u eind dit jaar van meer concrete informatie kunnen voorzien.

Interesse?
Indien u in aanmerking wenst te komen voor een woningen neem dan contact op met ons kantoor via nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl dan wel telefonisch 040 2692530.

Lees alles

Kenmerken

Bouwtypes

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief