Ad van Beek

Functie:

Medewerker makelaardij voornamelijk in de regio Eindhoven en de Kempen. Uitvoeren van werkzaamheden ter begeleiding van opdrachtgevers en overige relaties voor koop-/verkoop en huur-/verhuur van woningen.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

In 1978 ben ik in dienst getreden bij het makelaarskantoor dat in 1976 is gestart. In 1977 heb ik een HBO  commercieel-economische opleiding afgerond. In de makelaardij begonnen in de tijd dat computer, internet en mobiele telefonie nog niet meededen op de huizenmarkt.

Quote:

Iedereen en alles is anders.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Uitvoeren van de velerlei werkzaamheden ter begeleiding van opdrachtgevers en overige relaties naar en afronden van transacties in de koop-/verkoop en huur-/verhuur van bestaande woningen in onze regio.

Het meewerken aan het behoud en de ontwikkeling van de behaalde sterke marktpositie. Vanwege mijn kennis en ervaring ook in de overige gedeelten van onze regio verricht ik ook  werkzaamheden in de regio’s van mijn collega’s als daar behoefte is aan extra inzet.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Tevreden opdrachtgevers en overige relaties van ons kantoor. Voorts vanwege de goede naamsbekendheid, stevige marktpositie en innovator zijnde in de regionale makelaardij.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Het begeleiden van opdrachtgevers en relaties tot transacties waar zoveel als mogelijk tevredenheid uit resulteert geeft een goed gevoel. Zakelijke relaties hebben soms ook een uitwerking op persoonlijk vlak. Flexibele instelling en zakelijkheid is een combinatie die constant goed beheerst dient te worden om goed te kunnen blijven meewerken. Er is volop dynamiek waardoor er elke dag nog verrassingen, plussen en minnen en leermomenten zijn. Geen enkele bestaande woning is hetzelfde, elke persoon die bij de transactie betrokken is is anders. Elke nieuwe opdracht is weer een uitdaging.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Opdrachten goed uitvoeren met resultaat tevreden opdrachtgevers en overige relaties. Voorts zijn het behalen van een goed bedrijfsresultaat en eigen voldoening/plezier in het werk van belang. Tevens is een goede samenwerking en contacten met collega’s erg belangrijk.

Wat doe je naast je werk?

Lezen, muziek luisteren en wandelen, voornamelijk in mijn eigen woonomgeving en als het even kan ook elders.