Antonie Berkers

Functie:

Gecertificeerd makelaar-taxateur bij Van Santvoort Makelaars. Ik ben werkzaam vanuit ons kantoor in Deurne.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds 1 oktober 2008 ben ik werkzaam bij Van Santvoort. De eerst 6 jaar heb ik vanuit kantoor Helmond gewerkt en daarna vanuit kantoor Deurne.

Quote:

Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Als gecertificeerd makelaar-taxateur bestaan mijn werkzaamheden uit bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxeren, advisering in nieuwbouwontwikkelingen en algemene advisering ten aanzien van vastgoed. Deze werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de woningmarkt binnen de gemeente Deurne, Asten en Someren. Verder ben ik ook regelmatig in Griendtsveen en Meijel te vinden.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Op ons kantoor in Deurne zijn we met twee personen werkzaam. Hierdoor zijn we erg goed op elkaar ingespeeld. Verder zijn de lijntjes met de ander vier kantoren erg kort. Hierdoor kan de brede expertise binnen het bedrijf goed door alle medewerkers worden benut. Geen vraagstuk blijft hierdoor onbeantwoord.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door onze platte organisatie is er veel contact met collega’s onderling en kun je veel van elkaar leren. Verder hebben we permanente educatie om onze kennis op peil te houden en ook van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

De grote diversiteit in het werk is voor mij erg belangrijk. Verder ben je de hele dag met mensen bezig en probeer je voor elke opdrachtgever het beste resultaat te bereiken. Hierdoor is elke opdracht weer een nieuwe uitdaging.

 Wat doe je naast je werk?

Gezelligheid met vrienden en familie is voor mij erg belangrijk. Verder geniet ik in mijn vrije tijd van mijn gezin. Jaarlijks gaan we naar ons favoriete vakantieland Italië om nieuwe inspiratie op te doen.