Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Bernadette Janssen Commercieel medewerker

Functie:

Binnendienst medewerker landelijk wonen & hippisch onroerend goed.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Ik ben in 1995 in dienst getreden bij Van Santvoort Makelaars, op het kantoor te Deurne. Inmiddels ben ik al geruime tijd werkzaam op ons kantoor te Helmond.

Quote:

“Succes is het resultaat van perfectionisme, hard werken, leren van je fouten, loyaliteit naar de personen voor wie je werkt en doorzettingsvermogen.”

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Het van A tot Z uitwerken van opdrachten met betrekking tot het landelijk vastgoed. Onder andere zorgen voor plaatsing van deze woningen op diverse websites en zorgen dat deze woningen extra aandacht krijgen via social media.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Mijn trots binnen Van Santvoort Makelaars is dat ik al bijna 20 jaar mijn steentje bijdraag binnen een geweldig familiebedrijf. Ik ben er ook trots op dat wij een leuk team hebben met vele jonge collega’s  en er samen het beste resultaat uit willen halen.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door de continu veranderende behoefte van de markt en maatschappij zijn flexibiliteit en kennis van al onze voorkomende werkzaamheden voor mij belangrijke punten. Hier ontwikkel ik mij graag in door. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden heel veelzijdig en hier leer ik weer van.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Bij mij staan onze klanten op de 1e plaats, is teamspirit belangrijk, heeft een ieder z’n eigen kwaliteiten, zijn we collegiaal, eerlijk en positief, is iedereen even belangrijk, werken we samen en vullen elkaar aan. Samen moeten we het doen en we gaan ervoor.

Wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk gaat mijn aandacht naar mijn gezin, waarin sport belangrijk is. Ik ben wekelijks te vinden op het sportpark, langs de lijn, als trouwe supporter voor mijn 2 kinderen. Verder zet ik me in als bestuurslid van de MTB-club Bikefun te Liessel, een jonge vereniging die zich inzet voor de mountainbikesport voor de jeugd vanaf 8 jaar. Verder geniet ik graag van een wandeling met mijn man en hond in de bossen.

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief