Brenda Alfrink Kooijman

Functie:

Commercieel medewerkster

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds januari 2020.

Quote:

You can’t use up creativity, the more you use, the more you’ll have.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor ons kantoor in Nuenen, voor zowel verkopers als kopers. In mijn functie ondersteun ik de makelaars, maar ook de kijkers, de kopers en de verkopers in het gehele proces. Van het inplannen van bezichtigingen tot het opmaken van koopovereenkomsten.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Bij Van Santvoort zijn wij persoonlijk betrokken bij de verkoop van woningen, een voor veel mensen spannende gebeurtenis. Ik ben er trots op dat wij, door middel van onze klantvriendelijkheid, dit voor beide partijen zo makkelijk en ontspannen mogelijk maken.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door de grote afwisseling in werkzaamheden, leer je iedere dag iets nieuws. Mijn ervaren collega’s staan altijd klaar om mij te ondersteunen en te begeleiden waar nodig, zodat ik mij steeds verder kan ontwikkelen.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Ik vind het belangrijk om ook persoonlijk betrokken te zijn met de verkoop van de woningen, dat onze klanten weten dat wij voor ze klaar staan. Zodat ze met een tevreden gevoel hun huis kunnen verkopen of hun nieuwe droomhuis kunnen vinden.

Wat doe je naast je werk?

Ik houd ontzettend van reizen, kleine stedentrips maar ook verre reizen. Daarnaast word ik gelukkig van gezellig een hapje, drankje of spelletje te doen met mijn vrienden.