Emmy Martens

Naam:

Emmy Martens

Functie:

Mijn functie binnen Van Santvoort Makelaars is secretaresse.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Van Santvoort Makelaars.

Quote:

The best way of learning about anything is by doing.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Binnen Van Santvoort Makelaars ben ik het aanspreekpunt voor ons kantoor in Eersel. Achter de schermen zorg ik ervoor dat hier alles op rolletjes verloopt. Mijn taken zijn onder andere dossier- en agendabeheer, afhandelen telefoongesprekken en mailverkeer, het hele proces ondersteunen vanaf dat de woning in de verkoop komt totdat deze verkocht is

(o.a. verkoopbrochure maken, de woning aanmelden op het internet en koopovereenkomst opmaken) en ik onderhoud het contact met onze klanten.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Van Santvoort Makelaars heeft een hecht team waarin iedereen elkaar ondersteund waar nodig. Verder staat klanttevredenheid erg hoog in het vaandel en gaan we met de tijd mee.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Het werk is erg afwisselend, geen dag is hetzelfde. Je wordt in de werkzaamheden bij alles betrokken waardoor je iedere dag opnieuw wordt uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Persoonlijk vind ik het belangrijk om altijd klaar te staan voor onze klanten, iedereen naar tevredenheid te helpen en afspraken nakomen. Daarnaast vind ik het belangrijk om collega’s te ondersteunen waar nodig.

Wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk sport ik graag en vind ik het leuk om iets gezelligs te doen met mijn vriendinnen.