Ilona Kroes

Functie:

Commercieel medewerkster

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds november 2021

Quote:

Crisis biedt kansen!

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik ben het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Eindhoven voor verkopers en kopers. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de kijkers, kopers en verkopers. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, en geen dag is hetzelfde. Van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van woningen op internet en koopovereenkomsten maken.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Ik ben trots dat ik onderdeel ben van een groot professioneel team waar we in een fijne werksfeer klanten mogen helpen bij de koop of verkoop van hun woning. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en bevlogenheid zijn 3 belangrijke kernwaarden die ik zie en nastreef binnen de organisatie om de klant centraal te stellen.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Na bijna 20 jaar in de zorg was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Van Santvoort makelaars ben ik onderdeel van een fijne organisatie waarin ik mijzelf verder kan ontplooien en een mooie uitdaging heb in deze energieke markt. Het maakt mij enthousiast om dagelijks weer nieuwe dingen bij te leren.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Ik vind klanttevredenheid erg belangrijk. Een woning kopen of verkopen is een spannende periode voor een klant. Daarom is het belangrijk om hier de juiste aandacht aan te geven. Klanten moeten het vertrouwen voelen dat de koop of verkoop van hun woning bij ons in goede handen is.

Wat doe je naast je werk?

Ik ben vaak te vinden in de sportschool. Verder ga ik graag borrelen/uit eten met vrienden en vriendinnen, wandelen met mijn hondjes en werken in de tuin. Ook maak ik graag verre reizen en ben ik lid van een wijnclub.