Inge Princée

Functie:

Secretaresse

Quote:

‘Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd.’

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Mijn taken bestaan uit de ondersteuning van het hele proces, vanaf het moment dat een woning in de verkoop komt tot en met de verkoop van de woning. Ik onderhoud o.a. het contact met de klanten, ik beheer de agenda, behandel alle mails en inkomende telefoongesprekken, maak brochures en koopovereenkomsten.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat dit familiebedrijf al bijna 45 jaar marktleider is in Zuidoost-Brabant op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening. Ook ben ik er trots op dat de teams van de verschillende vestigingen zo goed op elkaar zijn ingespeeld dat ze moeiteloos zaken van elkaar overnemen als dat nodig is. Samen kom je tot de beste resultaten en dat zie je terug in de hele organisatie.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Omdat Van Santvoort makelaars continue meegaat met de nieuwste ontwikkelingen en technieken, blijf je jezelf ook steeds ontwikkelen. Daarnaast maakt de betrokkenheid bij het hele proces van de woningverkoop dat geen dag hetzelfde is en dat je elke dag weer bijleert.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Klanttevredenheid staat bij mij voorop. Ik vind het daarom super belangrijk om al mijn taken zo goed mogelijk te doen. Ook vind ik het belangrijk om als team goed op elkaar ingespeeld te zijn om zo effectief mogelijk samen te kunnen werken.

Wat doe je naast je werk?

Ik tennis, ik wandel graag, ik houd van lekker koken en eten, reizen en leuke dingen doen samen met mijn gezin en met vrienden.