Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Iris Hendrix Commercieel medewerker

Functie:

Secretaresse bij Van Santvoort Makelaars.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Van Santvoort makelaars. Direct na het afronden van mijn studie, Commerciële Economie op de Fontys Hogeschool in Tilburg, zag ik de vacature bij Van Santvoort. Deze vacature was precies wat ik zocht.

Quote’s:

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou & Waar een wil is, is een weg! Ik geloof dat wanneer je iets heel graag wilt en hier hard voor werkt, alles mogelijk is.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik ben het aanspreekpunt voor onze vestiging in Nuenen. Zowel verkopers als (potentiële) kopers sta ik telefonisch en op kantoor te woord. Daarnaast ondersteun ik Rob Kerkhof en Anne-Marie van Santvoort, makelaars in Nuenen en omgeving, bij het uitwerken van verkoopbrochures, opmaken van koopovereenkomsten en verzorg ik de internetpresentaties.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Ik ben er trots op dat we bij Van Santvoort Makelaars klantgerichte service en persoonlijke benadering kunnen combineren met een professionele manier van het verkopen van woningen. Met een klein en hecht team in Nuenen, maar ook door goede samenwerking met andere vestigingen, wordt er altijd gestreefd naar en mooi resultaat.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Ik sta aan het begin van mijn carrière, maar vanaf het moment dat ik begonnen ben bij Van Santvoort Makelaars heb ik veel verantwoordelijkheden en diversiteit in werkzaamheden gekregen. Daarnaast is de makelaardij een nieuwe branche voor mij, maar wel een erg leuke! Deze combinatie zorgt ervoor dat ik grote sprongen mag maken in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Gastvrijheid en meedenkend vermogen vind ik erg belangrijk in mijn werk bij Van Santvoort Makelaars. Dit altijd in combinatie met een professionele houding en zakelijke manier van werken natuurlijk!

Wat doe je naast je werk?

Ik speel drie keer in de week korfbal op een hoog niveau in het dorp waar ik geboren ben; Ommel. Ik woon in Eindhoven en daar trek ik af en toe mijn sportschoenen ook aan om een stuk hard te lopen. Daarnaast houd ik erg van lekker eten/koken en ga ik, in de zonnige weekenden van het jaar, graag met vriendinnen naar festivals.

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief