Natasja Vissers

Naam:

Natasja Vissers

Functie:

Nieuwbouwadviseur (ARMT)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Op 1 mei 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Van Santvoort Makelaars in Eindhoven als nieuwbouwadviseur. Hiervoor ben ik jarenlang werkzaam geweest in de regio’s ’s-Hertogenbosch, Zaltbommel en Maas & Waal als (assistent) makelaar in de bestaande bouw.

Quote:

The only way to do great work is to love what you do.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio Eindhoven. Vanaf het eerste contact moment potentiële kopers betrokken houden voor lopende en toekomstige nieuwbouwplannen, adviseren, klantgesprekken voeren, tot de nazorg.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Het is een heel hecht team en onderling heerst er een informele sfeer. Daarnaast staat Van Santvoort Makelaars in de top 3 van de grootste nieuwbouwmakelaarskantoren van Nederland.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Het aankopen van een nieuwbouwwoning verloopt heel anders dan wanneer je een bestaande woning koopt. Je hebt met andere partijen te maken en het vergt ook een andere aanpak qua verkoop. Dit was voor mij ook de reden om deze overstap te maken, zodat ik me in de makelaardij verder kan ontwikkelen.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Om potentiële kopers enthousiast te maken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, aangezien ze een woning kopen op basis van een tekening. Daarnaast is het belangrijk om duidelijk te communiceren naar alle partijen en waar te maken wat je belooft.

Wat doe je naast je werk?

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond in het bos en ik hou er van om met mijn vriend en vrienden een terrasje te pakken, lekker te uiteten en op zijn tijd een festival te bezoeken.