Nicole Roefs

Functie: Junior adviseur ruimtelijke ordening & paardenhouderij

Werkt bij Van Santvoort Advies sinds: April 2021

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort Advies?
Als Junior adviseur ruimtelijke ordening & paardenhouderij heb ik binnen Van Santvoort Advies de mogelijkheid gekregen mij te ontwikkelen en specialiseren in het vakgebied ruimtelijke ordening. Ik werk de benodigde documenten voor een ruimtelijke procedure uit. Van principeverzoek tot bestemmingsplan of omgevingsvergunning.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Advies?
Als Van Santvoort Advies begeleiden we de klant bij de realisatie van beoogde plannen. We passen maatwerk toe en zoeken naar mogelijkheden om de plannen passend te maken binnen het overheidsbeleid en de wet- en regelgeving. We doen onze uiterste best om plannen, groot of klein, te realiseren.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Advies?
Als Van Santvoort Advies maken wij de koppeling tussen wat gewenst is door de initiatiefnemers en wat toegestaan is vanuit de overheid. Dit vertalen wij zo zorgvuldig mogelijk in de uitwerking van de aanvraag om de gemeente te overtuigen van medewerking.

Wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk bij Van Santvoort Advies ben ik zeer actief als ruiter in de paardensport, werk ik parttime als Personal Assistant bij Anky van Grunsven en spendeer ik graag tijd met vrienden en familie.