Rachelle Smits

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Mei 2023

 Quote:

zoek naar een oplossing, niet naar een excuus.

 Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor ons kantoor in Eersel. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de verkopers en kopers in het gehele proces. Mijn werkzaamheden hiervoor zijn zeer divers, van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van de woning op het internet, het opmaken van koopovereenkomsten en het uitwerken van taxaties.

 Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Na vele jaren te hebben gewerkt binnen de meubelbranche heeft Van Santvoort Makelaars mij de kans gegeven om mezelf te laten zien en ontwikkelen binnen de makelaardij.

 Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Voor mij staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Ik streef ernaar om niet aan de verwachting te voldoen maar deze te overtreffen. Nauwkeurigheid, communicatie en persoonlijk contact met klanten tijdens het begeleiden van het aankoop en verkoop traject staat bij mij centraal.

 Wat doe je naast je werk?

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hondje, een hapje eten, terrasje pakken en bezoek ik af en toe een festival. Ik hou van samenzijn en gezelligheid, daarom breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie.