Rianne Scheepers

Functie:

Secretaresse

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

01-01-2021

Quote:

A little progress each day adds up to big results

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Als secretaresse ondersteun ik de makelaar, kopers en verkopers in het gehele proces. Van het plannen van een verkoopgesprek tot het versturen van de koopovereenkomst, en alles wat er tussenin zit. Het is fijn om van a tot z betrokken te zijn bij een woning, zodat ik precies weet wat er speelt.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Als team hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel. We werken nauw met elkaar samen om onze doelen te bereiken en om de verwachting van de klant te overtreffen. Als team ondersteunen we elkaar continue en halen we het beste in elkaar naar boven.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

De diversiteit van mijn werkzaamheden zorgt er voor dat ik me kan ontwikkelen op verschillende gebieden. Geen dag is hetzelfde, iedere dag leer ik wat nieuws. Door deze diversiteit wordt mijn werk nooit saai!

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Het is voor mij belangrijk om te zorgen dat de communicatie goed verloopt tussen makelaar, verkoper en koper. Daarnaast vind ik het fijn om persoonlijk betrokken te zijn bij de verkoop van een woning, zodat ik weet wat er speelt.

 Wat doe je naast je werk?

Ik ben dol op mijn vrienden en familie, ik spreek graag met hen af. Daarnaast kook ik graag, ik probeer regelmatig nieuwe recepten uit.