Rob Kerkhof

Functie:

Gecertificeerd makelaar-taxateur bij Van Santvoort Makelaars.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

September 2012. Ik ben hiervoor 10 jaar werkzaam geweest bij Lommers Makelaars in de regio Zuidoost-Brabant.

Quote:

Enjoy the day with a smile

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Als gecertificeerd makelaar-taxateur bestaan mijn werkzaamheden uit bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxeren, advisering in nieuwbouwontwikkelingen, algemene advisering ten aanzien van vastgoed. Deze werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de woningmarkt binnen de gemeente Nuenen, Son en Breugel, Laarbeek en deels in Eindhoven.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat wij samen met een team van enthousiaste, fijne collega’s een vraagstuk voor een opdrachtgever tot een goed einde kunnen brengen. Persoonlijk contact, tezamen met een gedreven inzet staan daarbij hoog in het vaandel. Sinds 2013 drukken wij dit ook uit in een klantwaardering, waarbij wij steevast als goed worden gewaardeerd.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door de vele contacten binnen de regio waar ik ben opgegroeid kun je als makelaar een onderscheidend advies formuleren. Kennis van de markt en de klant is hierbij van essentieel belang. Van Santvoort Makelaars vergroot mijn netwerk en zodoende ook mijn marktkennis en geeft mij als makelaar de tools om een opdracht optimaal te kunnen uitvoeren.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Het nastreven van het beste resultaat voor een opdrachtgever. Door samenwerking met mijn collega’s en in goed overleg met mijn opdrachtgever geeft het een goed gevoel, wanneer een opdracht tot een goed einde wordt gebracht. Immers, wanneer onze klant tevreden is, dan kunnen wij ook tevreden zijn.

Wat doe je naast je werk?

Ik ben een groot voetballiefhebber en volg dit dan ook op de voet. Mijn zoontje is kort geleden gestart met voetballen en ik volg uiteraard ook graag zijn vorderingen. Daarnaast kan ik enorm genieten van een “terrasje pikken” en/of een gezellig etentje met mijn gezin en vrienden.