Sandra Biemans

Functie:

Commercieel medewerker – Secretaresse Agrarische Makelaardij

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

September 2019

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort Makelaars?

Mijn werkzaamheden bij Van Santvoort Makelaars zijn hoofdzakelijk gericht op de afdeling Landelijk Wonen ter ondersteuning van Monique van Beek en Dirk van Santvoort. De portefeuille Van Santvoort Landelijk Wonen bestaat uit landelijk gelegen woningen en hippisch onroerend goed.
Het takenpakket is zeer uiteenlopend en bestaat onder andere uit het dagelijks contact met verkopers, geïnteresseerden, kopers, notarissen, enzovoorts. Daarnaast behoort agendabeheer, voorbereiden van afspraken en het opstellen en wijzigen van verkoopdocumentatie tot mijn werkzaamheden.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Ergens thuis komen. Dat is belangrijk binnen Van Santvoort Makelaars. Niet alleen privé, maar ook bij ons op kantoor. Binnen Van Santvoort houden wij ons dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Dat zijn grote beslissingen, waarbij ons veel vertrouwen wordt geschonken. Gedurende dit proces proberen wij ervoor te zorgen dat iedereen zich ‘thuis’ voelt bij Van Santvoort.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door deel te mogen uitmaken van een hecht team ben ik zeer betrokken bij het gehele verkoopproces van de woningen in de portefeuille van Dirk van Santvoort, Van Santvoort Landelijk Wonen. Dit zijn vaak zeer uiteenlopende panden. Niet alleen interessant, maar ook erg leerzaam aangezien elk pand een totaal eigen karakter heeft. Hierbij worden wij regelmatig ondersteund door Van Santvoort Advies met betrekking tot bijvoorbeeld bestemmingen, benodigde vergunningen, principeverzoeken en nog veel meer. Ook de problematiek rondom stikstof en de wijzigingen rondom de Wet Natuurbescherming spelen regelmatig een rol in onze portefeuille. Kortom veel diversiteit en nog heel veel te leren.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Verkopers schenken ons veel vertrouwen en stellen hun ‘thuis’ open voor anderen. Dat zijn persoonlijke zaken. Ook ‘potentiële’ kopers staan voor grote beslisseingen. Het aan/verkoopproces bij Landelijk Wonen heeft een ander tempo waardoor er soms langdurige relaties worden opgebouwd. Vertrouwen, persoonlijke betrokkenheid en een goede communicatie zijn erg belangrijk.

Wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk ben ik graag actief bezig: klussen in en rondom huis, stevige wandelingen met de hond, paardrijden, skiën en motorrijden. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie en vrienden.