Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Sarah Schepens Nieuwbouwmakelaar

Functie:

Nieuwbouwmakelaar

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

In maart 2012 ben ik begonnen binnen Van Santvoort Makelaars als administratief medewerkster op zaterdag en in de vakantie. Daarnaast volgde ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij bij Fontys Hogescholen. Nu ik de opleiding heb afgerond ben ik in september 2015 begonnen als nieuwbouwmakelaar in kantoor Eindhoven.

Quote:

People know you for what you’ve done, not for what you plan to do.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Mijn taak binnen Van Santvoort is het verzorgen van het gehele verkoopproces binnen nieuwbouw. Van nieuwbouwaanmelding tot nieuwbouwgesprek tot tekenafspraak van alles behoort tot mijn taak.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Van Santvoort Makelaars doet er alles aan om zijn klanten en opdrachtgevers tevreden te houden. Daarnaast geeft Van Santvoort Makelaars de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Van Santvoort Makelaars zorgt ervoor dat ik mijn opgedane kennis tijdens mijn opleiding daadwerkelijk in de praktijk kan brengen. Het is een bedrijf die je de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Iets waardoor je werk altijd vernieuwend en anders is.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Het belangrijkste in mijn werk bij Van Santvoort Makelaars is dat klanten op een succesvolle manier zijn of haar nieuwbouwwoning kunnen kopen en dat opdrachtgevers tevreden zijn over de verkoopresultaten. Daarvoor is het van belang dat er goed gecommuniceerd wordt, zowel intern als extern.

Wat doe je naast je werk?

Naast het werk binnen Van Santvoort Makelaars vind ik het heerlijk om er op uit te gaan en steden te bezoeken.

Neem gerust contact met me op


Makelaar Eindhoven

Boutenslaan 195A
5654 AN Eindhoven
+31 (0)40 269 2530
info@eindhoven.vansantvoort.nl
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief