Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Vraag de brochure aan Volg deze woning

Drie Kooienweg 3
5977 NJ EVERTSOORD

Beschikbaar

€ 475.000,- k.k.

In de directe omgeving van Equestrian Centre de Peelbergen gelegen vrijstaande woonboerderij met diverse vrijstaande bijgebouwen en weiland. De woonboerderij biedt volop leefruimte en met name het achterhuis is voor meerdere doeleinden geschikt. Het perceel van 13.440 m² biedt mogelijkheden voor het realiseren van een hippische accommodatie, binnen het bestaande bouwblok. In de directe omgeving van uitvals- en snelwegen richting Venlo, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht gelegen.

Woonboerderij
Begane grond:
De hal is voorzien van een tegelvloer. De meterkast en trap naar de 1e verdieping zijn in deze ruimte gesitueerd. De ruime woonkamer is, door de voormalige keuken bij de woonkamer te betrekken, aanzienlijk vergroot. De gehele woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een deels houten balken plafond en deels een panelen plafond. Een karakteristieke, betegelde schouw met houtkachel zorgt voor extra warmte en sfeer. De extra ruimte is thans ingericht als werkplek/computerruimte biedt middels openslaande deuren toegang tot het terras. De droge kelder is via en houten trap bereikbaar vanuit de woonkamer en is afgewerkt met een betonnen vloer. De unit van de vloerverwarming is in de kelder gesitueerd en een koekoek zorgt voor natuurlijke ventilatie en lichtinval. De leefkeuken is uitgerust met een in ca. 2008 vernieuwde keukeninrichting in hoekopstelling, welke is voorzien van 1 ½ spoelbak, een keramische kookplaat, combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser. De keuken is deels betegeld en is afgewerkt met een panelen plafond. Tevens is er een inbouwkast aanwezig voor extra bergruimte. Vanuit de keuken biedt een corridor toegang tot de badkamer op de begane grond en verder biedt de keuken toegang tot de bijkeuken. De ruime ouderslaapkamer op de begane grond geniet veel lichtinval. De kamer is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en behangen wanden. De slaapkamer beschikt over een badkamer-en-suite. De geheel betegelde badkamer is in 2009 gemoderniseerd en uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een zwevend toilet en dubbele wastafel. Ook in deze ruimte is vloerverwarming aanwezig. Een korte corridor verbindt de badkamer met de keuken. Via de keuken en een loopdeur vanaf het erf is het ruime achterportaal bereikbaar. Deze ruimte is deels betegeld en voorzien van vloerverwarming. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie. De ruim opgezette, deels betegelde bijkeuken is afgewerkt een karakteristiek. gewelfd bakstenen plafond. In de ruimte zijn aansluitingen voor wasapparatuur en extra witgoed aanwezig, alsmede de opstelling van de c.v.-combiketel.

Achterhuis/inpandig schuurgedeelte:
Het achterhuis is verdeeld in meerdere, multifunctionele ruimtes en is deels gemoderniseerd.
De berging die bereikbaar is vanuit het achterportaal is uitgerust met een keukenblok met daarin een spoelbak, oven, keramische kookplaat en kastruimte. De ruimte is afgewerkt met een betonnen tegelvloer en ook hier een prachtig gewelfd bakstenen plafond. De 2e inpandige berging is afgewerkt stucwerk wanden en -plafond. Een vaste trap biedt toegang geeft tot de grote zolder. De grote multifunctionele zolder is voorzien van een betonnen vloer, fraaie houten spanten en een geïsoleerd dak. De zolder biedt volop ruimte voor het realiseren van meerdere kamers en geeft direct toegang tot de eerste verdieping van het woongedeelte. De inpandige schuur is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en houten spanten. Het voormalige stalgedeelte is afgewerkt met een betonnen vloer met roosters. De gierkelders zijn nog aanwezig, maar niet meer in gebruik. De stalinrichting ook geheel verwijderd. Een loopdeur in de zijgevel biedt toegang tot het erf. Een loopdeur biedt vanuit het schuurgedeelte toegang tot een dierenverblijf.

Eerste verdieping:
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een houten schroten plafond. De ruimte is voorzien van een inbouwkast en alle deuren zijn authentieke paneeldeuren. Slaapkamer 1 en 2 zijn voorzien van een vinyl vloer, behangen wanden en een houten schroten plafond. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een inbouwkast.
De 3e (slaap)kamer geniet veel lichtinval door 2 dakvensters. Tevens is er een inbouwkast aanwezig en een luik naar de bergzolder boven het woongedeelte. De ruimte is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De 3e (slaap)kamer biedt toegang tot een vierde kamer op de 1e verdieping, welke tevens toegankelijk is vanaf de grote zolder. Deze (slaap)kamer is voorzien van een houten vloer, welke momenteel is bedekt met vinyl. Het met hout betimmerd plafond geeft zicht tot de nok van het dak. Een dakvenster zorgt voor veel lichtinval. De kamer beschikt over een badkamer-en-suite, welke is uitgerust met een douche, zwevend toilet, een wastafel en een dakvenster.

Tuin en erf:
De tuin is met name aan de voorzijde en rechterzijde van de woonboerderij gesitueerd. De tuin is ingericht met een groot gazon, een ruim terras ter plaatse van de zijgevel en borderbeplanting met vaste planten. Er is een dierenweide aanwezig met een houten dierenverblijf. Het erf is geheel beklinkerd en toegankelijk middels 3 opritten.

Bijgebouwen:
Loods:
De in de jaren ’90 gebouwde loods (ca. 275 m²) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het geïsoleerde dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. gevlinderde betonvloer. De loods is verder voorzien van een gevlinderde, betonnen vloer en toegankelijk middels 2 loopdeuren, een stalen kanteldeur en 2 handbediende roldeuren (waarvan er een ca. 3,80 m hoog is). Deze loods beschikt over een eigen oprit en uitstekend dienst kunnen doen als paardenstal op opslagruimte.

Stal 1:
Deze voormalige varkensstal (ca. 190 m²) is in de spouw gebouwd uit met metselwerk opgetrokken. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De stal is ingericht met een centrale gang en drie afdelingen, waarvan de inrichting reeds verwijderd is. Er bevinden zich een aantal loopdeuren in de voor en zijgevel die toegang geven naar het erf. De gierkelders zijn nog aanwezig.

Stalgebouw 2:
Het 2e stalgebouw (ca. 300 m²) bestaat uit een carport/ overkapping met open front en uit een gesloten gedeelte. Het carport gedeelte is afgewerkt met een betonnen vloer, houten spanten en metselwerk wanden. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Via een loopdeur in de voorgevel is het stalgedeelte te betreden. Dit gedeelte is eveneens voorzien van metselwerk gevels, houten spanten en een dak met asbesthoudende golfplaten. Er is geen verharde vloer aanwezig in dit bijgebouw. De toegang vanuit de zijgevel naar het erf is open.

Veldschuur:
De verouderde veldschuur heeft een open front en is opgebouwd uit betonelementen een houten
spanten. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt.

Weiland:
Aan de achterzijde van de bijgebouwen en aan de linkerzijde van de boerderij is het weiland gesitueerd.

Bijzonderheden:
• Inhoud woonboerderij: ca. 850 m³.
• Woonoppervlakte boerderij: ca.190 m2.
• Het object is aangesloten op gas, water, elektriciteit en riolering.
• In 2008 is het dak geheel vernieuwd en geïsoleerd.
• De begane grond van het woongedeelte is voorzien van vloerverwarming.
• De kozijnen zijn in 2008 vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing.
• De boerderij in de spouw gebouwd, de spouw is niet geïsoleerd.
• Oppervlakte bijgebouwen:
o Stalgebouw 1: ca.190 m2
o Stalgebouw 2: ca. 300 m2
o Schuur/loods: ca. 275 m2
o Veldschuur: ca. 45 m2
• Gelegen op een fraaie locatie, in de directe omgeving van Equestrian Centre De Peelbergen en natuurgebied.
• Vrij uitzicht aan de achterzijde!
• Goede bereikbaarheid, de snelweg A67 (Venlo-Eindhoven) is binnen 10 minuten bereikbaar. Het NS-station Horst-
Sevenum is op ca. 10 kilometer afstand gesitueerd.

Lees alles

Kenmerken

 • Soort woning
 • woonboerderij
 • Type woning
 • vrijstaande woning
 • Bouwjaar
 • 1940
 • Woonoppervlakte
 • 190 m2
 • Perceeloppervlakte
 • 13440 m2
 • Inhoud
 • 850 m3
 • Aantal kamers
 • 6
 • Aantal slaapkamers
 • 5

Bijzonderheden

 • Garage
 • garage mogelijk
  carport
 • Tuin
 • tuin rondom
 • Berging
 • voorzien van elektra
  voorzien van water
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief