Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Eerdsebaan 57 , SCHIJNDEL

Beschikbaar € 700.000,- k.k.

Vraag de brochure aan Volg deze woning

Eerdsebaan 57
5482 VN SCHIJNDEL

Beschikbaar

€ 700.000,- k.k.

Op een aan de achterzijde vrij gelegen locatie in het buitengebied van Schijndel gelegen agrarisch bedrijf, thans in gebruik voor varkenshouderij en paardenhouderij, bestaande uit een vrijstaande woonboerderij met inpandig schuurgedeelte, een vrijstaande schuur, een veldschuur, een varkensstal, een dubbele garage en weiland. Dit geheel is gesitueerd op een perceel van 8.949 m², aan een doorgaande weg tussen Schijndel en Veghel nabij de snelweg A50 Eindhoven-Nijmegen.

Woonboerderij:

Begane grond:
De hal is voorzien van een tegelvloer, spachtelputz wanden en de meterkast. De slaapkamer op de begane grond is afgewerkt met een vinyl vloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Op deze kamer is de unit voor de vloerverwarming gesitueerd. De kelder is toegankelijk middels een vaste, houten trap en voorzien van een betonnen vloer. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De diverse raampartijen, gedeeltelijk voorzien van glas-in-lood, zorgen voor veel lichtinval. De leefkeuken is ingericht met een keukeninrichting in hoekopstelling, welke is uitgerust met een spoelbak, een kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en een authentieke servieskast. In de keuken is verder een traditionele schouw aanwezig. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Een afgesloten trapopgang biedt toegang tot de 1e verdieping met de diverse slaapkamers. Een 2e hal, welke is voorzien van een tegelvloer, betonnen wanden en een schuurwerk plafond. Een vaste trapopgang biedt toegang tot de zolder. Achterportaal met een tegelvloer. De praktische bijkeuken is deels betegeld en uitgerust met een gootsteen en aansluitingen voor extra witgoed. Een loopdeur biedt toegang tot het erf. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en natuurlijke ventilatie.

1e Verdieping:
De 1e verdieping is verdeeld in 2 delen, het slaapgedeelte en het gedeelte met de zolder en de badkamer. Door de 2e toegangsdeur van de badkamer, op eenvoudige wijze, te herstellen vormt de 1e verdieping weer één geheel. Het slaapgedeelte is ingericht met een overloop en 4 slaapkamers. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en een luik biedt toegang tot de bergzolder. Slaapkamer II is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden, een schroten plafond, een inbouwkast en een dakkapel. Slaapkamer III is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een houten schroten plafond. Deze kamer biedt direct toegang tot de badkamer en is voorzien van een inbouwkast. Een dakkapel zorgt voor veel lichtinval. Slaapkamer IV en V zijn beiden eveneens voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een houten schroten plafond. De zolder is afgewerkt met vloerbedekking en voorzien van de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit Ecomline HR). De geheel betegelde, eenvoudige badkamer is uitgerust met een ligbad, een douche, vaste wastafel en een toilet. Een dakraam zorgt voor voldoende lichtinval.

Inpandig schuurgedeelte:
Vanuit het woongedeelte is het inpandige schuurgedeelte bereikbaar, wat is verdeeld in 3 delen: een stalgedeelte, een werkplaats en een verblijfsruimte. Het stalgedeelte is ingericht met de oorspronkelijke, betonnen stalinrichting en voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden. Stalraampjes zorgen voor voldoende lichtinval en kleine deurtjes in de achtergevel bieden toegang tot het erf. De multifunctionele verblijfsruimte is afgewerkt met vloerbedekking, schuurwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Ook hier zorgen stalraampjes voor voldoende lichtinval. De werkplaats is vanaf het erf toegankelijk middels hoge, openslaande deuren in de voor- en achtergevel. De werkplaats is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een vaste trapopgang naar de zolder. De inventaris wordt ter overname aangeboden. De zolder is voorzien van een houten vloer en een geïsoleerd dak.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin is ingericht met een terras ter plaatse van de achtergevel, een gazon en een beukenhaag.

Schuur:
De vrijstaande schuur is gebouwd in 2009/2010 en heeft een oppervlakte van ca. 192 m². De schuur is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het met pannen gedekte dak is geïsoleerd. De schuur is verder voorzien van een beklinkerde vloer en tl-verlichting. Dubbele, openslaande deuren bieden toegang tot het erf.

Veldschuur:
De aangrenzende veldschuur met open front is opgetrokken met hout en damwand, het dak is met golfplaten gedekt. De schuur is thans ingericht met 4 loopstallen (ca. 8×4 mtr.), de stalinrichting wordt ter overname aangeboden. Een afhang aan de linkerzijde van de velschuur is in gebruik als opslagruimte voor hooi/sto en is voorzien van een betonnen vloer en een open front.

Varkensstal:
De nog in gebruik zijnde varkensstal is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met golfplaten gedekt. De stal is traditioneel ingericht met 5 afdelingen en geschikt voor ca. 250 varkens. 2 Voersilo’s (ter overname).

Garage:
De vrijstaande, dubbele garage is opgetrokken uit metselwerk en het geïsoleerde dak is met golfplaten gedekt. De garage is verdeeld in 2 delen, beiden vanaf het erf toegankelijk middels een stalen kanteldeur en voorzien van een betonnen vloer. Tevens biedt een loopdeur toegang tot de garage. Een afhang aan de achterzijde van de garage is eveneens toegankelijk middels een loopdeur en voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd dak.

Schuurtje:
In de tuin is verder een metselwerk schuurtje aanwezig, verdeeld in 2 delen en toegankelijk middels een loopdeur. Het dak is met pannen gedekt.

Weiland:
De achtergelegen weilanden zijn geheel omheind met houten palen (ter overname) en schriklint.

Opmerkingen:
* Het dak van de woonboerderij is in 1998/1999 vernieuwd en geïsoleerd. Destijds zijn ook de dakkapellen aangebracht.
* Evt. met meer grond te koop! Tot een perceel van max. 12.369 m².
* De woonboerderij is aangesloten op een alarminstallatie.
* Riolering is op het perceel aanwezig, het geheel is hierop nog niet aangesloten.
* De varkensrechten zijn niet bij de verkoop inbegrepen.
* Vrij uitzicht aan de achterzijde, over de eigen weilanden.
* Goede bereikbaarheid vanwege ligging aan doorgaande weg en situering nabij diverse uitvalswegen, zoals snelweg A50 Eindhoven-Nijmegen.
* Een multifunctioneel agrarisch bedrijf!

Lees alles

Kenmerken

 • Soort woning
 • woonboerderij
 • Type woning
 • vrijstaande woning
 • Bouwjaar
 • 1953
 • Woonoppervlakte
 • 150 m2
 • Perceeloppervlakte
 • 8949 m2
 • Inhoud
 • 1500 m3
 • Aantal kamers
 • 6
 • Aantal slaapkamers
 • 5

Bijzonderheden

 • Garage
 • vrijstaand steen
 • Tuin
 • tuin rondom
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief