Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Vraag de brochure aan Volg deze woning

Gerard Smuldersstraat 99
5966 NS AMERICA

Beschikbaar

€ 575.000,- k.k.

Houdt u van rust, ruimte en volop privacy? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!
Het in 1997 geheel verbouwde woonhuis beschikt over royale leefruimtes, zoals een royale L-vormige woonkamer en een ruime leefkeuken. De eerste verdieping is ingericht met 3 slaapkamers en een riante badkamer. De vele raampartijen en openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht. De tuin is rondom de woning gelegen en staat in open verbinding met de natuur, waardoor er regelmatig een ree op het gazon wordt gespot. Daarnaast zijn er volwassen bomen en plantenborders aanwezig die voor voldoende privacy zorgen. Op het perceel van ca. 6.000 m² zijn verder nog 2 multifunctionele bijgebouwen gesitueerd, een vrijstaande garage met naastgelegen opslagruimte en een voormalige kalverstal die verdeeld is in 5 opslag- en stallingsruimtes. Dit goed onderhouden geheel is gesitueerd op fraaie en goed bereikbare locatie, nabij diverse uitvalswegen, zoals de A67 en A73.

INDELING:

Woonhuis:

Begane grond:
De hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De houten trap biedt toegang tot de 1e verdieping. Tevens is de meterkast in de hal gesitueerd. De hal biedt toegang tot de royale, L-vormige woonkamer. Deze is eveneens afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond met sierlijsten en inbouwverlichting. Diverse raampartijen zorgen voor veel lichtinval en zicht op de prachtige omgeving en de omringende tuin. De openslaande deuren bieden direct toegang tot het terras aan de linkerzijde van de woning. De aangrenzende, ruime leefkeuken is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond met sierlijsten. Openslaande deuren bieden toegang tot de tuin. Er is volop ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. De op maat gemaakte U-vormige keukeninrichting is uitgerust met vaste tafel in dezelfde stijl. De keukeninrichting is uitgerust met een granieten werkblad, 1 ½ spoelbak, een inductiekookplaat, een combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Het deels betegelde achterportaal is uitgerust met vloerverwarming en een systeemplafond. Deze ruimte biedt toegang tot de achtertuin, de toiletruimte, een berging, bijkeuken, kantoorruimte en hobbyruimte. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een een zwevend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie. De praktische berging is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn geheel betegeld. In de ruim opgezette bijkeuken is een keukenblok in wandopstelling geplaatst, wat is voorzien van een gootsteen en een betegelde achterwand. Onder het werkblad zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd. Ook de c.v.-ketel (Nefit, ca. 1995), een extra groepenkast en de unit ten behoeve van de vloerverwarming zijn hier gesitueerd. Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een systeemplafond. De kantoorruimte is uiteraard voor meerdere doeleinden geschikt, zoals speelkamer. Het kantoor is eveneens voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een systeemplafond. Een vaste trapopgang biedt toegang tot een royale zolder. De zolder is voorzien van een houten vloer, metselwerk wanden met stalen spanten en geïsoleerde dakplaten. De raampartijen en de oppervlakte van deze ruimte maken de zolder geschikt voor het realiseren een extra (slaap)kamer. De hobbyruimte kan uitstekend dienst doen voor het uitoefenen van een beroep aan huis, zoals schoonheidsspecialiste of kapster. Maar is uiteraard ook geschikt als extra kantoorruimte. De hobbyruimte is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een systeemplafond. Ook is er een wastafel aanwezig met een betegelde achterwand.

1e Verdieping:
De royale overloop is biedt ruimte voor het realiseren van een extra zit- of werkplek of extra kastruimte. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een systeemplafond. Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en daglicht. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De riante ouderslaapkamer is ontstaan uit twee voormalige kamers die zijn samengevoegd. Hierdoor is volop leefruimte gecreëerd. Twee dakkapellen zorgen voor veel lichtinval. De kamer is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en een systeemplafond. De overige 2 slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een systeemplafond. In beide kamers zijn raampartijen aanwezig die voor voldoende daglicht zorgen. Een inbouwkast in één van de kamers zorgt voor extra bergruimte. De royale badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, een separate douche, zwevend toilet en twee wastafels met wandkasten. De dakkapel zorgt voor veel ruimte, daglicht én natuurlijke ventilatie. Vloerverwarming draagt bij aan extra comfort. Tuin en erf:
De rondom het huis gelegen tuin staat in open verbinding met de natuur. De tuin bestaat uit een royaal gazon, plantenborders, bebossing met volwassen bomen en struiken en een bescheiden fruitboomgaard. Beregening voor de tuin is aanwezig. Ook is er een groot overdekt terras gesitueerd aan de linkervoorzijde van de woning. De volwassen beplanting en ruime afstand tot de openbare weg zorgen, ondanks de grotendeels glazen wanden, toch voor voldoende privacy. Het woonerf is verhard met gebakken klinkers en toegankelijk middels een brede oprit. Deze is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Het erf is ter plaatse van het woonhuis afgesloten met een openslaande poort van sierhekwerk. Niveauverschillen zorgen voor een speels ingedeeld, riant terras met volop ruimte voor het realiseren van meerdere zitplekken. Daarnaast is er op de hoek van de naastgelegen garage en werkplaats ook een hondenren gerealiseerd.

Bijgebouw I:
Bijgebouw I is direct achter de woning gelegen en momenteel verdeeld 2 delen, waarbij het 2e deel (de opslagruimte) middels een eenvoudige tussenwand eveneens is gesplitst in 2 delen. Het bijgebouw is momenteel in gebruik als garage en een werkplaats/opslagruimte. Het bijgebouw is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en voorzien van een geïsoleerd dak. Het eerste gedeelte is in gebruik als garage, welke vanaf het erf toegankelijk is middels een loopdeur in de zijgevel en via een elektrisch bedienbare roldeur aan de voorzijde. Deze ruimte is afgewerkt met een deels betonnen en deels plavuizen vloer, bezette wanden en een geïsoleerd dak. Ook is er een gootsteen aanwezig. Het tweede deel, de werkplaats/opslagruimte, wordt momenteel gesplitst middels een eenvoudig te verwijderen tussenwand. Dit gedeelte is voorzien van een betonnen vloer, bezette wanden en een geïsoleerd dak. Het tweede deel is bereikbaar door een loopdeur en elektrisch bedienbare roldeur aan de voorzijde. In de ruimte achter de tussenwand zijn putten aanwezig voor het houden van vee, geschikt voor bijvoorbeeld het realiseren van paardenboxen. Daarnaast is er een groepenkast gesitueerd in dit laatste gedeelte.

Bijgebouw II:
Het tweede bijgebouw is achter het eerste bijgebouw gelegen, het betreft een voormalige kalverstal. Dit bijgebouw is in
spouw gebouwd, opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het geïsoleerde dak is met asbesthoudende golfplaten
gedekt. Deze voormalige stal is momenteel in gebruik als opslag-, stalling- en hobbyruimte. Toegang is mogelijk middels 4 handmatig bedienbare roldeuren en een loopdeur aan de voorzijde. Het eerste gedeelte beschikt over 2 roldeuren, het middelste gedeelte 1 roldeur en het achterste gedeelte over 1 roldeur en een loopdeur. Het achterste gedeelte beschikt over een keuken en een toiletruimte. Ook is er afzuiging in dit gedeelte aanwezig. Het erf rondom dit bijgebouw is separaat omheind met gaashekwerk en toegankelijk vanaf de openbare weg middels twee brede poorten. Dit gedeelte van het erf is verhard met betonplaten.

Weiland:
Aan de achterzijde van het perceel, voorbij de voormalige kalverstal, is nog een weiland gesitueerd.

Bijzonderheden:
• Totale woonoppervlakte circa 185 m².
• De woning is in 1997 volledig verbouwd.
• Het complete dak is vernieuwd en geïsoleerd. Het dak is gedekt met keramische dakpannen.
• De gevels van het achterhuis zijn geïsoleerd. Het voorhuis beschikt enkel over een spouwmuur.
• De vloeren van het woonhuis zijn geheel geïsoleerd.
• De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing HR++.
• De raampartijen zijn voorzien van ingebouwde rolluiken. Het merendeel daarvan is elektrisch bedienbaar.
• De begane grond is volledig uitgerust met vloerverwarming, evenals de
badkamer op de eerste verdieping.
• De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
• Glasvezel is aanwezig in de straat, maar momenteel niet aangesloten.
• De vernieuwde meterkast in het woonhuis beschikt over alle aansluitingen. Ook die van de bijgebouwen.
• Op het perceel is een waterbron van 190 meter diep aanwezig. Deze bron beschikt over heel zuiver water, wat
momenteel wordt gebruikt voor de ondergrondse beregeningsinstallatie in de tuin.
• Bijgebouw I is in 2004 voorzien van nieuwe spanten, een nieuw dak en een nieuwe buitengevel.
• Onder bijgebouw I en II zijn putten gesitueerd.
• Op het object rust een agrarische bestemming.
• Er zijn geen milieuvergunning aanwezig.
• Gelegen op een prachtige locatie, met volop bebossing die rust en privacy bieden.
• Het centrum van Horst met alle benodigde voorzieningen is bereikbaar binnen 10 tot 15 minuten. Venlo is gelegen op
ca. 30 minuten autorijden.
• Diverse uitvalswegen, zoals de A67 en A73, zijn bereikbaar binnen ca. 15 tot 20 minuten rijden. De N277 ofwel Midden
Peelweg is gelegen op slechts 5 minuten.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons
kantoor te Helmond.

Lees alles

Kenmerken

 • Soort woning
 • woonboerderij
 • Type woning
 • vrijstaande woning
 • Bouwjaar
 • 1960
 • Woonoppervlakte
 • 220 m2
 • Perceeloppervlakte
 • 5960 m2
 • Inhoud
 • 800 m3
 • Aantal kamers
 • 7
 • Aantal slaapkamers
 • 3

Bijzonderheden

 • Garage
 • vrijstaand steen
  parkeerplaats
 • Tuin
 • tuin rondom
 • Berging
 • voorzien van elektra
  voorzien van water
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief