Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Vraag de brochure aan Volg deze woning

Roggelseweg 138
5987 ND EGCHEL

Beschikbaar

€ 1.300.000,- k.k.

Op korte afstand van Equestrian Centre De Peelbergen gelegen en op een royaal perceel van ca. 4,5 hectare gelegen complete hippische accommodatie bestaande uit een volop ruimtebiedend, vrijstaand landhuis met een inpandig appartement, een vrijstaande rijhal met binnenbak (± 45×20 mtr.), 27 paardenboxen, een stapmolen, een longeercirkel, een buitenbak ( ± 40×20 mtr.) en weilanden. Het geheel is voor meerdere agrarische doeleinden geschikt. Het geheel is op ca. 20 minuten afstand van het nieuwe Equestrian Centre De Peelbergen in Sevenum gelegen, alsmede in de directe omgeving van enkele bekende (sport)stallen en uitvalswegen richting Duitsland, Eindhoven en België.

Woning:

Begane grond:
De ruime ontvangsthal is v.v. een tegelvloer met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en er is een stucwerk plafond aanwezig. De hal biedt toegang tot de werkkamer, de woonkamer en de kelder. Aan de voorzijde van de woning is de werkkamer gelegen. Deze multifunctionele ruimte is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. 2 Raampartijen zorgen voor veel lichtinval, wat het tot een prettige werkruimte maakt. Uiteraard is deze kamer ook geschikt voor gebruik als extra slaapkamer of bijvoorbeeld speelkamer. De royale L-vormige woonkamer geniet veel lichtinval middels grote raampartijen in de voor- en zijgevel van de woning en is v.v. een tegelvloer met vloerverwarming, heeft spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken, aan de achterzijde van de woning. De ruim opgezette, open leefkeuken is ingericht met een landelijke keukeninrichting in landelijke stijl en van diverse inbouwapparatuur voorzien. Verder is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel en bieden een grote raampartij en een schuifpui direct zicht op de achtertuin en de eigen weilanden. De keukeninrichting in hoekopstelling is uitgerust met een granieten aanrechtblad, een gootsteen, een 5-pits gaskookplaat, een oven en een Amerikaanse koelkast. Er is volop bergruimte aanwezig, waaronder enkele fraaie servieskasten. De keuken is v.v. een tegelvloer met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en er is een stucwerk plafond aanwezig. Het achterportaal is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Dit portaal biedt toegang tot een royale voorraadkast, de toiletruimte, een doucheruimte en de inpandige garage. Een loopdeur biedt toegang tot het terras aan de achterzijde van de woning. De diepe voorraadkast is v.v. een tegelvloer en uitgerust met divers schappen. De modern uitgevoerde toiletruimte is geheel betegeld en uitgerust met een zwevend toilet, een urinoir en fonteintje. De geheel betegelde en modern uitgevoerde doucheruimte is uitgerust met een inloopdouche, een vaste wastafel en een design radiator. Aan de rechterzijde van de woning is de inpandig bereikbare garage gesitueerd. De garage is v.v. een tegelvloer met vloerverwarming, metselwerk wanden en een betonnen plafond. De dubbele garage is vanaf de oprit bereikbaar middels 2 elektrisch bedienbare roldeuren. Een loopdeur in de zijgevel biedt toegang tot het erf. Daarnaast biedt een vaste trapopgang toegang tot het inpandige appartement op de 1e verdieping.

Kelder:
Vanuit de ontvangsthal biedt een vaste houten trap toegang tot de riante kelder. Deze kelder is verdeeld in een portaal en 3 multifunctionele ruimtes. Het portaal is v.v. een tegelvloer, betonnen wanden en een betonnen plafond. Ruimte I en II zijn beiden v.v. een tegelvloer, betonnen wanden en een betonnen plafond. Een koekoek zorgt in deze ruimtes voor extra lichtinval en natuurlijke ventilatie. De 3e ruimte is v.v. een tegelvloer, betonnen wanden en een betonnen plafond. In deze ruimte bevindt zich eveneens de pomp.

1e Verdieping:
De ruim opgezette overloop is afgewerkt met een tegelvloer (hout-look) met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Een vaste trapopgang biedt toegang tot de zolder. De overloop staat tenslotte, middels een loopdeur, in verbinding met het inpandige appartement, boven de garage. Slaapkamer I en II zijn royaal van opzet en v.v. een tegelvloer (hout-look) met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en een stucwerk plafond. Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd.
De geheel betegelde en compleet uitgerust badkamer is v.v. een ligbad, een separate douche en een brede, een vaste wastafel in een badkamermeubel en een design radiator. Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en lichtinval. Slaapkamer III en IV zijn eveneens royaal van opzet en v.v. een tegelvloer (hout-look) met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Op slaapkamer III zorgt een dakkapel voor extra ruimte en lichtinval. De moderne, 2e toiletruimte is geheel betegeld en uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. Een berging met de unit voor de vloerverwarming en extra bergruimte. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer v.v. vloerverwarming, spachtelputz wanden en een dakraam.

Appartement:
Het inpandige appartement is ingericht met een woon-/slaapkamer met open keuken en een badkamer. De woon-/slaapkamer is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De open keuken is uitgerust met een eenvoudige kitchenette. 2 Dakkapellen zorgen voor vee lichtinval. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een zwevend toilet en een wastafel in een badkamermeubel. Een dakvenster zorgt in deze badkamer voor voldoende lichtinval.

2e Verdieping:
De middels een vaste trap bereikbare zolder is afgewerkt met een vinyl vloer en v.v. de opstelling van de WTW-installatie.

Tuin:
De verzorgde tuin is rondom de woning gelegen en ingericht met een groot t.p.v. de achtergevel en borderbeplanting met vaste planten. De tuin biedt zicht op de achtergelegen, eigen weilanden.

Hippische accommodatie:
Op korte afstand van Equestrian Centre De Peelbergen gelegen.

Paardenstal:
De paardenstal staat in directe verbinding met de naastgelegen rijhal en alle daar aanwezige voorzieningen. De stal is opgetrokken uit metselwerk en het geïsoleerde dak is met golfplaten gedekt. De vloer is verhard middels klinkers. 2 Handbediende roldeuren in de voorgevel bieden toegang tot het erf. De paardenstal is uitgerust met 27 paardenboxen, welke zijn v.v. deels kunststof en deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren. De metselwerk achterwanden zijn deels bezet en 10 boxen zijn tevens v.v. een buitenluik. De voerberging is afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden. De berging is verder v.v. een meterkast en een loopdeur naar het erf.

Rijhal:
Een schuifdeur verbindt de paardenstal met de naastgelegen rijhal. De rijhal is opgetrokken uit damwand wanden met een metselwerk plint en stalen spanten en het dak is met golfplaten gedekt, deels lichtdoorlatend.
In het voorste gedeelte van de rijhal zijn diverse zadelkasten, een opvoelbox, een wasruimte, een douche-ruimte, een toiletruimte, een zadelkamer, 2 wasplaatsen en een werkplaats gesitueerd. Een vaste trap biedt toegang tot een entresol, met extra bergruimte en mogelijkheid tot bijvoorbeeld het realiseren van een ontvangstruimte/foyer. De wasruimte is uitgerust met aansluitingen voor de wasapparatuur, de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha Quinta) en een groepenkast. De geheel betegelde doucheruimte is ingericht met een inloopdouche. De toiletruimte is eveneens geheel betegeld en v.v. een zwevend toilet, een urinoir en een fonteintje. De zadelkamer is afgewerkt met een betonnen vloer, metselwerk wanden en betonnen plafond. Beide wasplaatsen zijn v.v. warm- en koud water, een betonnen vloer en betegelde wanden. De werkplaats is afgewerkt met een betonnen vloer en metselwerk wanden, alsmede v.v. de beregeningsinstallatie. De binnenbak (ca. 20×45 mtr) is vanaf het erf toegankelijk middels een grote roldeur, in de voorgevel. De binnenbak is v.v. een professionele bodem en een houten bakrandkering. Aan de linkerzijde van de rijhal is een afhang/overkapping gerealiseerd, welke momenteel deels is ingericht met loopstallen en deels in gebruik is als opslag- en stalingsruimte. De afhang met open front is opgetrokken met stalen spanten en het dak is met golfplaten gedekt. De vloer is verhard middels klinkers.

Buitenbak:
De buitenbak (afm. ± 20×40) is v.v. een zandbodem en verlichting. De buitenbak is aan de achterzijde van de rijhal gelegen en omheind met hout.

Stapmolen:
De met hout omheinde stapmolen is geschikt voor 6 paarden en v.v. een zandbodem.

Longeercirkel:
Deze longeercirkel is uitgerust met een zandbodem en een gegalvaniseerde omheining.

Paddock:
Aan de achterzijde van het woonhuis is een grote paddock met een zandbodem gesitueerd. De paddock is omheind met hout.

Mestvaalt:
Mestvaalt met betonvloer en betonnen wanden.

Weilanden:
De achtergelegen weilanden zijn omheind met houten palen en lint.

Erf:
Het erf is geheel omheind met een hekwerk en toegankelijk middels een openslaande poort en een looppoort van sierhekwerk. Het erf is verhard met bituum en biedt voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s, trailers en vrachtwagens.
?
Bijzonderheden:
* Inhoud woning: ca. 1.000 m³, excl. kelder.
* Oppervlakte woning: ca. 380 m².
* Op korte afstand van Equestrian Centre de Peelbergen te Sevenum gelegen en nabij diverse bekend (sport)stallen.
* Het woonhuis is geheel geïsoleerd middels dak-, spouwmuur en vloerisolatie.
* De woning is v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
* De gehele begane grond en de 1e verdieping zijn v.v. vloerverwarming.
* Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
* Op het object rust een agrarische bestemming.
* Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 27 paarden.
* Gesitueerd op een fraaie locatie met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.

Lees alles

Kenmerken

 • Soort woning
 • landhuis
 • Type woning
 • vrijstaande woning
 • Woonoppervlakte
 • 305 m2
 • Perceeloppervlakte
 • 46918 m2
 • Inhoud
 • 1000 m3
 • Aantal kamers
 • 6
 • Aantal slaapkamers
 • 4

Bijzonderheden

 • Garage
 • inpandig
 • Tuin
 • tuin rondom
X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief