Lianne Manders – van Dijk

Functie:

Commercieel medewerkster

Quote:

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik ondersteun de makelaar waar nodig en ben het eerste aanspreekpunt voor verkopers, kopers en kijkers. Het verrichten van werkzaamheden voor het traject van inplannen van een verkoopgesprek tot dat de woning verkocht is, het inplannen van bezichtigingen en het opstellen van aankoopopdrachten.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Het is één grote organisatie, maar door de diverse vestigingen, kunnen we iedere relatie de persoonlijke aandacht geven die men verdient.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door mijn ervaring eerder bij andere makelaarskantoren kan ik me nu verder ontplooien door dit aan te vullen met de kennis en ervaring van mijn collega’s en de doorontwikkeling in Realworks (Funda.nl).

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Ik wil altijd de persoonlijke dienstverlening leveren die men verwacht en dan het liefst nog net iets meer, wij zijn tenslotte het eerste aanspreekpunt voor diegene die hun huis willen verkopen of een nieuwe woning willen aankopen.

Wat doe je naast je werk?

Ik doe graag aan Bodypump, wandelen, een terrasje nemen, weekendjes weg en lunchen met vriendinnen. Daarnaast ga ik er graag met mijn gezin op uit, het is heerlijk om samen met mijn man en kinderen te genieten van alles om ons heen.