Over van Santvoort Advies

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Visievorming en strategie bepaling;
  • Volledige ontzorging bij aanvragen voor eventueel noodzakelijke wijzigingen van het bestemmingsplan, inclusief alle contacten met de overheid;
  • Advies over al je vraagstukken op het gebied van hippisch vastgoed, van visieontwikkeling en locatiekeuze tot realisatie en mestregistratie;
  • Onderzoeken, rapporten en vergunningsaanvragen, zoals bouw- en milieuvergunningen.

De hippische sector kent geen geheimen voor van Santvoort Advies. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over ruimtelijke en milieutechnische ontwikkelingen in deze sector.

We weten de weg binnen de overheidsinstanties en zijn gedetailleerd op de hoogte van alle regels. Ben je professioneel (als ondernemer) of hobbymatig actief in de hippische sector, van Santvoort Advies staat voor je klaar in het volledige proces: onderzoek, voorbereiding, procesbegeleiding, realisering en nazorg. Ook locatiekeuze kun je aan ons overlaten.

‘Met van Santvoort Advies zit je stevig in het zadel’

Van Santvoort Advies

Berg 2 - 4
5671 CC Nuenen
+31 (0)40 283 3708

Diny Verberne

Specialist Ruimtelijke ordening

Diny is specialist ruimtelijke ordening van Van Santvoort Advies. Met haar kennis van de wet en haar handige pen schrijft ze sterke stukken waar niemand om heen kan.
Contact met Diny Verberne

Jirka van Rijen - van de Pas

Adviseur ruimtelijke ordening en milieu

Jirka van de Pas is adviseur ruimtelijke ordening en milieu. Door haar ruime ervaring weet ze de snelste weg in het woud van regelgeving én bij de gemeente.
Contact met Jirka van Rijen - van de Pas