Bouwkavels Eindhoven

Altijd al de droom gehad om je eigen bouwkavel te kopen en je eigen woning te bouwen geheel naar eigen wens? Controleer de beschikbaarheid van actuele bouwkavels Eindhoven. Je kunt je droom bouwkavel nu bekijken en kopen bij Van Santvoort Makelaars. Bekijk hieronder ons aanbod bouwkavels in regio Eindhoven. Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eindhoven!

Zelf jouw droomwoning bouwen in regio Eindhoven

Wilt je jouw eigen droomhuis bouwen in de regio van Eindhoven? Vind diverse bouwkavels Eindhoven en regio met Van Santvoort Makelaars. Wij hebben diverse bouwkavels in de regio Eindhoven beschikbaar waarop je geheel naar eigen wens en smaak uw woning kunt (laten) bouwen, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente.

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouw bouwkavel?

Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt financiële voordelen. Je betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op jouw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag.

Onderhoudsvriendelijk
Je hebt de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op jouw materialen en jouw droomwoning.

Duurzaam en verantwoord
Je kunt bij het bouwen van je eigen woning op een bouwkavel gebruik maken van de meest duurzame materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die jou een mooie besparing opleveren.
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. Je kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude- en warmteopslag.

Gezond en veilig
Je kunt jouw woning direct voorzien van ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

Alles fris en nieuw
Je woont in een huis in de regio van Eindhoven, waarbij je geen gebreken overneemt van de vorige eigenaren. De eerste persoon die de keuken gebruikt, het bad laat vollopen of het toilet doorspoelt ben je zelf. Een uitgebreide schoonmaak- of opfrisbeurt is overbodig.

Jouw eigen droomwoning in Regio Eindhoven
Last but not least na de aankoop van een bouwkavel, kun jij echt jouw eigen droomwoning op een gewenste locatie in de regio van Eindhoven creëren. Met de exacte architectonische uitstraling die bij je past. Een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk. Van Santvoort Makelaars helpt jou graag met het vinden van passende bouwkavels Eindhoven.

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of neem contact met ons op wanneer je jouw bouwkavel op een droomlocatie gezien heeft in ons actuele aanbod. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eindhoven!