Hypotheekadvies

Heb je je droomhuis gevonden? In de meeste gevallen is daar een financiering voor nodig die een onderdeel vormt van de totale financiële huishouding. Omdat een goede advisering op het gebied van financiering en verzekering de nodige specialisme vergt zijn wij een samenwerking aangegaan met !ntersant.

De SEH FFP-erkende adviseurs van !ntersant helpen je graag bij het nemen van de juiste beslissing over je financiering voor je woning. Dat doen zij met een hypotheekadvies, dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

In dit hypotheekadvies houden zij rekening met je huidige betaalbaarheid van uw woonlasten en zij houden rekening met je toekomstige situatie die tijdens de looptijd van je hypotheek mogelijk zal gaan veranderen.

Woonverzekeringen

Het is uiteraard belangrijk dat wanneer je je droomhuis gaat kopen, niet alleen rekening wordt gehouden met de hypotheek. Maar dat je ook gedekt bent voor alle mogelijke risico’s die in de toekomst zouden kunnen optreden. Er zouden zich onverhoopte zaken kunnen gaan voordoen zoals als voorbeeld, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid en overlijden. Het is daarom van belang dat nog wel aan de financiële verplichtingen kan worden voldaan. Maar denk ook aan het door kunnen blijven wonen in jouw droomhuis bij pensionering.

Er zal daarom sprake zijn van een doordachte financiële planning waar ook de vermogensplanning en je woonverzekering een onderdeel van uit maakt. De SEH FFP-erkende adviseurs van !ntersant maken een financiële planning en voorzien je van een advies over je woonverzekeringen die volledig toegesneden is op jouw persoonlijke situatie, jouw wensen en jouw doelstellingen. Zij houden hierbij rekening met alle reeds aanwezige voorzieningen en financiële risico’s.

Een maatwerkadvies voor je hypotheek en woningverzekering zal benodigd zijn wanneer je zelf het roer in handen wenst te houden. Zodat je uiteindelijk onbezorgd kunt genieten op de wijze zoals jij dat voor ogen hebt. Voor nu en in de toekomst.

Laat je persoonlijk op maat adviseren door een van de adviseurs van !ntersant over wat voor jou de beste hypotheek of woonverzekering is.

Neem contact op