Hippische accommodatie of landelijk woning verkopen

Succesvol jouw huis of accommodatie verkopen? Dat doe je samen met ons, wij begeleiden je tijdens het gehele verkoopproces.

Verkopen met paarden aan huis

Kies van Santvoort Landelijk Wonen, de specialist in wonen met paarden aan huis. Een landelijk huis of hippische accommodatie verkopen is een vak apart. De makelaars van Van Santvoort Landelijk Wonen beheersen dat vak! Je krijgt bij ons kantoor jouw eigen verkoopmakelaar die jou begeleidt bij het verkopen van jouw huis.  Je bespreekt met hem of haar de verkoopstrategie, die volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Dat de huizenmarkt het ene na het andere hoogtepunt beleefd is voor niemand nieuw. In de afgelopen twintig jaar zijn de huizen prijzen niet zo hard gestegen als dit jaar. Of het om nieuwbouw gaat, bestaande woningen of hippische accommodaties: verkopen gaat in 2021 makkelijker dan ooit. Denk jij er wel eens over na om je woning te verkopen? Wordt het onderhoud van een grote locatie te veel werk of gewoon op zoek naar een nieuwe stek? We praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen in de huizenmarkt en helpen je op weg als je overweegt om je huis te verkopen.

Verkopen of niet?

Wij merken dat veel klanten nog helemaal niet zo zeker zijn over de verkoop van hun huis. De accommodatie bevalt eigenlijk prima, maar er is wat vraag geweest uit de omgeving wat tot nadenken heeft gezet. We merken dat er steeds meer interesse komt in woningen die niet te koop staan en dat potentiële kopers simpelweg aanbellen om te vragen of je het huis wilt verkopen. Maar het antwoord daarop is nog niet zo makkelijk. Je hebt net een fijne plek om je bedrijf uit te voeren, zit op een centrale locatie en eigenlijk bevalt het wonen goed. Wij snappen dat je vragen hebt over eventuele verkoop.

Wat is mijn huis waard?

Een belangrijk onderdeel van de verkoop is natuurlijk het bepalen van de prijs. De makelaars van Van Santvoort Landelijk Wonen kennen de markt op hun duimpje en geven hier graag vrijblijvend een advies over. Uiteraard kan een waardebepaling duidelijkheid verschaffen over de waarde.

 

Wat is er mogelijk op mijn accommodatie?

Er komt bij de verkoop van een boerderij of hippische accommodatie nog wat meer kijken dan bij de verkoop van een reguliere woning. Vallen alle voorzieningen binnen het bouwvlak? Hoe zit het met de milieuvergunning? Maar ook vragen over onderhoud van de accommodatie of de mogelijkheden van nieuw te realiseren activiteiten kunnen we vooraf bespreken. Ook de nieuwe regelgeving rondom stikstof zorgt voor veel vragen. Wij hebben adviseurs in ons team die gespecialiseerd zijn in vraagstukken als deze. Het weten wat de (on)mogelijkheden zijn van de accommodatie geeft verkoopvoordeel!

Wat zijn mijn kosten als mijn huis niet verkocht wordt?

Als je je huis gaat verkopen zijn er opstartkosten bij aanvang van de verkoop. Hiervoor worden er verkoopfoto’s gemaakt, schrijven en ontwerpen we een brochure, komt de woning op Funda en op onze eigen website. Tot slot zorgen we voor promotie van de woning via onze nieuwsbrief en social media. Daarna werken we op basis van ‘no cure no pay’. Dat betekent simpelweg dat er pas afgerekend wordt nadat de woning daadwerkelijk is verkocht. Een fijne afspraak voor jou als verkoper!

Wil jij ook je huis snel verkopen?

Maak gratis kennis met Van Santvoort Landelijk Wonen voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Landelijk Wonen, de succesvolle makelaar voor wonen met paarden aan huis.