Huis verkopen Eindhoven

Succesvol jouw appartement of huis verkopen in Eindhoven? Dat doe je samen met Van Santvoort Makelaars. Wij begeleiden je tijdens het gehele verkoopproces van je huis of appartement en zorgen voor een optimaal resultaat.

Huis verkopen in de regio Eindhoven

De voordelen van je huis verkopen met Van Santvoort Makelaars:

 • We houden optimaal en persoonlijk contact met jou gedurende het gehele verkoopproces. Heldere communicatie is essentieel voor een succesvolle verkoop.
 • Jouw huis of appartement wordt prominent op Funda geplaatst. Woningzoekers kunnen jouw huis echt niet missen!
 • We zorgen voor professionele fotografie, duidelijke plattegronden en eventueel ander promotiemateriaal, zodat jouw huis of appartement optimaal gepresenteerd wordt.
 • We informeren alle woningzoekers die staan ingeschreven bij ons makelaarskantoor of bij andere makelaars in de regio dat jouw huis of appartement te koop staat.
 • Je kan deelnemen aan de maandelijkse Van Santvoort Open Huizen Route.
 • We begeleiden je bij bezichtigingen zodat je huis een goede indruk maakt en onderhandelen voor jou over de verkoopprijs en -voorwaarden.
 • In jouw persoonlijke online klantendossier op het afgeschermde deel van onze website houden we je 24/7 op de hoogte van de vorderingen die we maken bij het verkopen van jouw huis of appartement. Zo kun je precies volgen hoe de verkoop van je huis vordert.

Zullen we kennismaken?

Om de verkoop van jouw huis in Eindhoven zo goed en succesvol mogelijk te laten verlopen, word je begeleid door jouw eigen persoonlijke verkoopmakelaar. Doordat je altijd met dezelfde makelaar contact hebt, leren jullie elkaar goed kennen. Je bespreekt met hem of haar de beste vraagprijs en de verkoopstrategie, die volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Alleen zo kunnen we zorgen voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Eindhoven. Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Niet alleen in Eindhoven helpen wij jou met de verkoop van jouw huis. Ook voor een geslaagde verkoop van jouw huis in Deurne, Eersel, Nuenen en Helmond staan wij graag voor je klaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar Eindhoven!

Succesvol jouw huis verkopen in Eindhoven

Onze actieve aanpak werkt! Van Santvoort Makelaars boekt succes bij het verkopen van jouw appartement of huis in Eindhoven. Van alle woningen die wij nieuw in verkoop nemen, verkopen wij maar liefst 80% binnen vier weken. Van de klanten die jou voorgingen ontvingen we een gemiddelde klantbeoordeling van maar liefst een 9,1. Van Santvoort Makelaars, jouw partner bij een huis verkopen Eindhoven.

Wil jij ook je huis in Eindhoven snel verkopen?

Kies van Santvoort Makelaars, de specialist in huis verkopen Eindhoven. Een huis of een appartement succesvol verkopen is een vak apart, daar heb je een echte specialist bij nodig. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle ins en outs van de Eindhovense huizenmarkt en hebben we een groot netwerk. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de ideale koper voor jouw huis of appartement vinden.

Plan van aanpak voor huis verkopen Eindhoven

De verkoop van je huis of appartement start met een helder plan van aanpak. Dat is nodig, want een huis verkopen in Eindhoven vraagt om een uitgekiende strategie waarin meerdere middelen worden ingezet. Snel en succesvol je huis verkopen in Eindhoven? Dankzij de expertise van Van Santvoort wordt een huis verkopen in Eindhoven professioneel uitgevoerd. Het team Van Santvoort Makelaars staat voor je klaar!

  Geheel vrijblijvende waardebepaling van jouw huis in Eindhoven?

  Ja, ik wil graag voor een goede prijs mijn huis verkopen Eindhoven!

  * verplicht veld