Nieuwbouw Helmond

Interesse voor nieuwbouw Helmond? Van Santvoort Makelaars is dé specialist in de initiëring en de persoonlijke begeleiding bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in Helmond en omgeving. Of je nu interesse hebt in de aankoop van een nieuwbouwwoning of als bouwbedrijf of projectontwikkelaar op zoek bent naar een professionele partner voor de verkoop van jouw nieuwbouwproject, wij helpen je graag.

 

Ik heb interesse in een nieuwbouw in Helmond

Een woning waarin echt alles nieuw, fris en ongebruikt is. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is nieuwbouw wat voor jou. Van Santvoort Makelaars heeft, als grootste nieuwbouwmakelaar in de regio, een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen waaronder nieuwbouw Helmond.

Bekijk het actuele aanbod nieuwbouw Helmond voor jouw toekomstige nieuwbouwwoning. Staat er op dit moment niets naar jouw wens tussen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar toekomstige nieuwbouwprojecten die misschien wat voor jou kunnen zijn.

De voordelen van nieuwbouw Helmond

Wil jij een nieuw huis kopen, maar twijfel je nog tussen een nieuwbouw woning of bestaande bouw? Nieuwbouw Helmond kent vele voordelen. Van Santvoort Makelaars zet ze voor jou op een rij:

  1. Vaste koopprijs
  2.  Vrij op naam
  3.  Gunstig energielabel
  4.  Weinig onderhoud
  5.  Direct naar jouw smaak in te richten

Ben je toch niet overtuigd om te kiezen voor nieuwbouw in Helmond, wij helpen je ook graag bij de aankoop van een bestaande woning. Wij gaan als makelaar Helmond graag op zoek naar jouw droomhuis.

Nieuwbouw Helmond, jouw project staat centraal

Van Santvoort staat voor je klaar

Met onze kennis en expertise op het gebied van de verkoop van nieuwbouw Helmond, weten wij wat nodig is voor een succesvolle verkoop en afhandeling van nieuwbouwprojecten. Van Santvoort Makelaars is niet alleen bekend in de regio, maar wij hebben ook een groot netwerk met potentieel geïnteresseerde kopers. De woningen die jij binnenkort op de markt brengt, vinden met onze effectieve aanpak snel hun weg naar de nieuwe eigenaren.

Niet alleen voor de verkoop en afhandeling van nieuwbouwprojecten, maar ook voor vastgoedconsultancy en transactiebegeleiding kan je bij ons terecht. Met structureel marktonderzoek zorgen wij ervoor dat jouw nieuwbouwaanbod naadloos aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

Van het nieuwbouwproject in de markt zetten tot de verkoop en afhandeling van de nieuwbouwwoning. Van Santvoort Makelaars is van begin tot eind de succesvolle nieuwbouwmakelaar die jij zoekt, voor nieuwbouw Helmond.

Waarom wonen in Helmond?

Helmond behoort tot de 5 grootste steden van Brabant, dat is ook niet gek met ruim 90.000 inwoners. Waar Helmond vroeger vooral bekend stond om haar textiel en staalfabrieken, is het tegenwoordig een veelzijdige stad met voor ieder wat wils. Van een historisch kasteel en gezellige binnenstad tot prachtige parken en daarnaast ligt Helmond ook nog eens midden in het natuurgebied de Peel. Wat maakt Helmond nog meer bijzonder?

  • Haar bijzondere architectuur, denk bijvoorbeeld aan de kubuswoningen.
  • Tal van evenementen zoals het Drakenbootfestival, de Kasteeltuinconcerten en de kermis.
  • Helmond heeft maar liefst vier treinstations, vanuit alle hoeken van de stad ben je de dus snel waar je wilt zijn.

Een stad met veel gezichten kunnen we wel zeggen en zeker de moeite waard om het aanbod nieuwbouw Helmond eens te bekijken.

De experts voor nieuwbouw Helmond

De woningmarkt kent geen geheimen voor onze ervaren makelaars. Met kantoren in Helmond, Eindhoven, Nuenen, Deurne en Eersel kun jij altijd rekenen op een makelaar die op de hoogte is van de ontwikkelingen in de regio. Zo blijft geen verkoopkans onbenut, voor nieuwbouw Helmond. En niet alleen in Helmond, ook in de lichtstad van Brabant is Van Santvoort Makelaars actief. Bekijk de mogelijkheden voor nieuwbouw Eindhoven.

Wil je nog meer weten over nieuwbouw Helmond? Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact op met Pieter van Santvoort op telefoonnummer 040-269 25 30 of per e-mail pieter@vansantvoort.nl.