Van Santvoort Makelaars

Ons bedrijf is sinds 1976 gevestigd in Eindhoven, Helmond, Eersel, Nuenen en Deurne. Als marktleider op het gebied van makelaardij & financiële dienstverlening in Zuidoost-Brabant, bieden wij onze opdrachtgevers een breed scala aan specialistische diensten in de vastgoedsector. De kracht van onze medewerkers schuilt in de combinatie van persoonlijke aandacht, specialistische kennis, gebruik van een groot netwerk en onafhankelijke dienstverlening.

Thuis in uw regio

Wij zijn thuis in de regio en kennen de omgeving als geen ander. Wij helpen je graag bij transacties van woningen, nieuwbouw, bedrijfspanden en landelijk vastgoed. Bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, nieuwbouwconsultancy, taxaties en financiële diensten bieden wij meerwaarde.

Persoonlijke aanpak

Wij leven ons in en verdiepen ons in jouw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. je  kan rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Het resultaat komt overeen met jouw verwachtingen en liefst een beetje meer.

Waarom jouw huis verkopen met Van Santvoort Makelaars.

Je krijgt jouw eigen verkoopmakelaar die je begeleidt bij het verkopen van jouw huis. Jij bespreekt met jouw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo start jij met een helder plan van aanpak. Wij werken graag met jouw samen bij het verkopen van jouw woning.

Persoonlijke online ‘klantendossier’

In jouw persoonlijke online ‘klantendossier’ houden wij je 24/7 op de hoogte van de status van de verkoop van jouw huis via telefoon, e-mail en sms. Jouw woning wordt prominent op Funda geplaatst. Met jouw huis op Funda bereik je 95% van de woningzoekers. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Van Santvoort Makelaars of andere makelaars in jouw regio. En als best verkopend makelaar van Brabant hebben wij een groot bereik. Zo weet echt iedere woningzoeker dat jouw huis te koop staat. Wil jij ook jouw huis succesvol verkopen? Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Nummer 3 van Nederland

Hoog op de ranglijst staan is in kwantitatieve zin voor ons geen doel op zich. Sinds enkele jaren presenteert het blad ‘Vastgoed’ de Makelaardij Top 100, met een opsomming van de grootste makelaarskantoren van Nederland. Als je jezelf al jaren in de top ziet staan, levert dat toch even een gevoel van gepaste trots op. Maar: ‘goed’ is voor ons belangrijker dan ‘groot’. Bij ons staat kwaliteit en goed presteren al ruim 40 jaar voorop. Daarmee zijn we groot geworden. Onze ouders hebben een goede basis gelegd en wij bouwen daarop voort. Wij leveren onze diensten niet alleen over de volle breedte van de makelaardij, maar hebben daarnaast een duidelijke keuze gemaakt voor vier afzonderlijk te positioneren speerpunten: nieuwbouw, bestaande bouw, bedrijfs onroerend goed en landelijk wonen.