Baerz & Co

Baerz & Co partners zijn gecertificeerde makelaarskantoren, allen gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk en onze ervaring en expertise in vastgoedzaken met grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog lang niet genoeg. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden onze samenwerkende partners u aanzienlijke voordelen.

Wij zien weinig toegevoegde waarde in chique internationale franchise-labels. Juist daarom kiezen wij voor een geheel andere benadering, waarmee wij voor onze clientèle vele malen meer besparen en verdienen dan onze gebruikelijke vergoedingen. Want de scherpste zaak doet u niet door te onderhandelen over makelaarscourtages. De scherpste zaak doet u met onze unieke aanpak!

Bij ons zit het verschil in bundeling van krachten met andere high-end kantoren, een sterk (inter)nationaal netwerk, een geavanceerde online marketingstrategie, grote persoonlijke betrokkenheid, een diepgaande kennis van alle regionale markten, meer dan gebruikelijke makelaarsdiensten en last but not least: gepassioneerd hard werken!

Ga naar de website