Woning kopen in Deurne

Woning verkopen in Deurne?

Woning huren in Deurne

Weten wat jouw huis waard is in Deurne?

Makelaar Deurne

Deurne, da’s mooi wonen

Deurne stond ooit model voor Het Dorp uit het gelijknamige lied van Wim Sonneveld. Hier woon je tussen de Peelromantiek uit een ver verleden én de moderne voorzieningen in moderne woonwijken van vandaag. Daarnaast beschikt Deurne over een eigentijds centrum van allure. Onze makelaars weten en wijzen de weg in Deurne voor ieder die mooi en comfortabel wil wonen. De gemeentelijke slogan ‘Deurne, da’s mooi’ breiden wij dan ook graag uit tot ‘Deurne, da’s mooi wonen’.

Mogelijkheden genoeg bij dé makelaar van Deurne

De makelaars van ons makelaarskantoor in Deurne zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in bestaande en nieuwe wijken, zoals Avena in de Rijtse vennen. Maar ook in het buitengebied, in dat bijzondere Peellandschap, ontgaan de marktbewegingen hen niet. Als geen ander kunnen wij jou adviseren over de woning die precies aansluit op je woonwensen. Maar ook als je je woning te koop wilt zetten, zijn onze makelaars de aangewezen adviseurs voor verkoopstrategie en prijsbeleid.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar van Deurne

Makelaarskantoor Van Santvoort heeft oog voor alle ontwikkelingen in Deurne en omgeving, zoals de herontwikkeling van de spoorzone die plaats biedt aan eigentijdse projecten als Façade Deurne. Ook dat is een pluspunt van Deurne: de goed bereikbaarheid dankzij het NS-station en de gemakkelijke aansluiting op de A67/A73. Onze makelaars staan klaar om je optimaal te begeleiden naar de woning van jouw dromen.

Maak je woondroom waar in Deurne!

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Deurne!

Makelaar Deurne

de Wever 7
5751 KT Deurne
+31 (0)493 32 2111

Inge Princée

Commercieel medewerker

Inge is het aanspreekpunt van ons kantoor Deurne. De eerste contacten lopen via haar. Zij verzorgt de administratie rondom de verkoop en verhuur van woningen voor het kantoor.
Contact met Inge Princée