Huis kopen in Deurne

Huis verkopen in Deurne?

Huis huren in Deurne

Weten wat jouw huis waard is in Deurne?

Makelaar Deurne | Van Santvoort Makelaars

Deurne, da’s mooi wonen

Wonen tussen de Peelromantiek uit een ver verleden én de moderne voorzieningen in moderne woonwijken van vandaag, dat is wonen in Deurne. Deurne stond ooit model voor het dorp uit het gelijknamige lied van Wim Sonneveld. Daarnaast beschikt het dorp over een eigentijds centrum van allure. Onze makelaars weten en wijzen de weg in Deurne voor iedereen die mooi en comfortabel wil wonen. De gemeentelijke slogan ‘Deurne, da’s mooi’ breiden wij dan ook graag uit tot ‘Deurne, da’s mooi wonen’. Bekijk jij samen met ons, als makelaar Deurne, wat deze omgeving jou te bieden heeft?

Mogelijkheden genoeg bij makelaar Deurne

De makelaars van ons makelaarskantoor in Deurne zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in bestaande en nieuwe wijken, zoals Avena in de Rijtse vennen. Maar ook in het buitengebied, in dat bijzondere Peellandschap, ontgaan de marktbewegingen ons niet. Als geen ander kunnen wij jou adviseren over de woning die precies aansluit op jouw woonwensen. Maar ook als je jouw woning te koop wilt zetten, zijn onze makelaars de aangewezen adviseurs voor verkoopstrategie en prijsbeleid. Wil je meer informatie over jouw huis verkopen in Deurne? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Voor de aankoop of verkoop van jouw woning ben je bij ons als dé Makelaar Deurne aan het goede adres.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar Deurne

Makelaarskantoor Van Santvoort heeft oog voor alle ontwikkelingen in Deurne en haar omgeving, zoals de herontwikkeling van de spoorzone die plaats biedt aan eigentijdse projecten als Façade Deurne. Ook dat is een pluspunt van Deurne: de goede bereikbaarheid dankzij het NS-station en de gemakkelijke aansluiting op de A67/A73. Op zoek naar een makelaar Deurne? Onze makelaars staan klaar om je optimaal te begeleiden naar de woning van jouw dromen. Maak je woondroom waar in Deurne!

Deurne, voor elke woondroom een woning!

Als makelaar Deurne vinden wij voor elke woonwens een passende woning. Deurne heeft een groot en divers aanbod aan woningen in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke woning in jaren 30 stijl, een landelijke woning in boerderijstijl of een woning met een moderne en strakke bouwstijl. Van woning midden in het bruisende dorpscentrum tot woningen met uitzicht over de landerijen en bossen, Deurne heeft het allemaal. Ga samen met dé makelaar Deurne op zoek naar jouw droomwoning en laat je verrassen door wat Deurne te bieden heeft.

Vraag gerust om advies

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. Laat een bericht achter en wij nemen snel contact met je op. Direct contact met ons kantoor opnemen mag natuurlijk ook.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Deurne!

Makelaar Deurne

de Wever 7
5751 KT Deurne
+31 (0)493 32 2111

Pascale Steenbakkers

Kandidaat-makelaar

Ik ondersteun de makelaars in hun werkzaamheden en heb veel contact met de klanten. Ik verzorg het proces vanaf het moment dat de klant contact met ons opneemt tot het maken van de koopovereenkomst.
Contact met Pascale Steenbakkers

Geert Ansems

Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.
Contact met Geert Ansems