Waardebepaling huis

Vrijblijvende waardebepaling

Overweeg je om je huis te verkopen en wil je graag weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een gratis vrijblijvende waardebepaling aan.

Als je een waardebepaling van je huis aanvraagt, komt een van onze ervaren NVM-makelaars bij jou thuis langs om de factoren te bekijken die de actuele verkoopwaarde van het huis bepalen. We kijken bijvoorbeeld naar de locatie van het huis, het woonoppervlak, de oppervlakte van het perceel, het bouwjaar, de staat van de woning en details die van invloed zijn op de prijs zoals bijvoorbeeld de duurzaamheid van de woning. Vervolgens kijken we in onze database naar de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen die recent zijn verkocht in de omgeving van je woning. Als we alle gegevens verzameld hebben, tellen we alle plussen en minnen bij elkaar op en kunnen we de actuele verkoopwaarde van je huis bepalen.

Verschil taxatie en waardebepaling huis

Veel mensen vragen zich af of een waardebepaling van een huis hetzelfde is als een taxatie van het huis. Dit is niet het geval. Er zijn wel overeenkomsten, maar een taxatie is vele malen uitgebreider dan een waardebepaling van je huis. Aan een taxatierapport worden bepaalde eisen gesteld. Een taxatierapport wordt daarom gemaakt door een geregistreerd taxateur en gecontroleerd door een onafhankelijk instituut. Een taxatierapport heb je nodig bij het afsluiten van een hypotheek als je een nieuw huis koopt. Ook voor een taxatie kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht.

Succesvol je huis verkopen met een waardebepaling door Van Santvoort Makelaars

Succesvol je huis verkopen in de regio Eindhoven, Deurne, Eersel, Nuenen of Helmond doe je met Van Santvoort Makelaars. Wij zijn al sinds 1976 actief in de omgeving en weten precies hoe we jouw huis aan de juiste koper moeten verkopen. Gedurende het verkoopproces houden we jou de hele tijd op de hoogte. We zorgen voor professionele foto’s van je huis en zorgen ervoor dat iedere woningzoeker in de omgeving weet dat jouw huis te koop staat. Van de huizen die wij in de verkoop zetten, verkopen we 80% binnen een half jaar.

Gratis waardebepaling aanvragen?

Wil je een gratis waardebepaling van je huis aanvragen of wil je eerst vrijblijvend kennis met ons maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vul het formulier op deze pagina in.