Woningbouw

Je droomhuis bouwen, woonboerderij splitsen of bedrijfswoning herbestemmen tot burgerwoning? Wij helpen je graag bij het realiseren van al je woningbouwplannen!

Woningbouwontwikkeling kent vele vormen. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Herbestemming bedrijfswoning
  • Maatwerkregeling omgevingskwaliteit
  • Mantelzorgwoning
  • Plattelandswoning
  • Ruimte-voor-ruimte ontwikkelingen
  • Woonboerderij splitsing

Van Santvoort Advies kan je in dit proces op alle gewenste momenten begeleiden en ontzorgen. U profiteert niet alleen van onze specialistische kennis van de specifieke regelgeving, maar ook van onze ervaring in de vastgoedmarkt.

Ben je van plan om een droomhuis te bouwen, maar zie je op tegen alle zaken die daarbij komen kijken? Of heb je andere plannen waarvoor je de overheid nodig heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Van Santvoort Advies ben je aan het juiste adres. Wij kunnen je op alle gewenste momenten begeleiden en ontzorgen.

Het bouwen van een huis of het uitvoeren van een ander project waarvoor je de overheid nodig heeft, kan ingewikkeld zijn. Veel mensen weten niet waar te beginnen en raken al snel verstrikt in de complexe wet- en regelgeving. Dat is zonde, want juist als je plannen niet passen binnen het overheidsbeleid, kan dat voor veel vertraging en frustratie zorgen.

Om dit te voorkomen beginnen wij altijd met een beleidscheck. We kijken of je ideeën aansluiten bij het overheidsbeleid en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een stappenplan, zodat je precies weet welk proces we gaan doorlopen en wat je kunt verwachten.

Na het stappenplan gaan wij voor je aan de slag. Wij verzorgen alle contacten met de overheid, inclusief de benodigde vergunningaanvragen, zodat je jouw plannen ook daadwerkelijk kunt realiseren. Je profiteert niet alleen van onze specialistische kennis van de specifieke regelgeving, maar ook van onze kennis van en ervaring op de vastgoedmarkt. Dit zorgt voor een soepele en snelle afhandeling van uw aanvraag.

Kortom, Van Santvoort Advies helpt je graag bij het realiseren van je droomhuis.

‘Van Santvoort advies biedt u inzicht en overzicht!’

Wil je meer weten over onze diensten? Klik hier voor een overzicht. Een uitgebreide beschrijving van onze aanpak is hier terug te vinden.