Woningbeleggingen

Onze specialisten in de woningsector volgen de ontwikkelingen en trends in de markt voor woningbeleggingen op de voet. De combinatie van deze kennis en onze betrokkenheid bij uiteenlopende portefeuilletransacties verzekert u van solide en integraal advies over uw huidige en toekomstige woningbeleggingen.

Woningportefeuilles als aantrekkelijke belegging

De markt voor woningbeleggingen professionaliseert snel. Steeds meer (internationale) beleggers zijn actief in deze sector. Of u namens een woningcorporatie of als institutioneel beleggen geïnteresseerd bent, wij begrijpen dat u in deze dynamische markt behoeft heeft een objectief advies.

Solide en integraal advies

Onze transparante processen en goed onderbouwde waarderingen zorgen ervoor dat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij kunnen u daarnaast inspireren met interessante businesscases over de transformatie van andere vastgoedcategorieën naar toekomstbestendige woningen. Of adviseren over het structureren van een passend verkoopproces voor niet -DAEB bezit van woningcorporaties.

Financiering van woningbeleggingen

Ons team van financieringsspecialisten adviseert de professionele particuliere belegger van kleinschalig vastgoed tot de institutionele belegger met vastgoedportefeuilles van grotere omvang. Voor belegger in vastgoed gaat het om het juiste advies over de financiering en speelt omvang geen rol. Want in de kern wilt u zich focussen op het aankopen en rendabel exploiteren van commercieel vastgoed. Naast een goed advies, begeleiden wij u tijdens het gehele financieringsproces. Wij regelen voor u de beste financieringscondities en besparen u tijd. Wilt u advies over het (her)financieren van uw woningbelegging, maak kennis met onze financieringsspecialisten.