Pieter van Santvoort

Functie:

Directeur en NVM makelaar & taxateur (RM RT REV RICS)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Als tweede generatie ben ik sinds 2003 werkzaam binnen ons bedrijf, waarvan ik samen met mijn neef Dirk sinds 2006 ook eigenaar ben. Ik was hiervoor werkzaam bij: Meeùs (het huidige MVGM).

Quote:

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.

In mijn rol als Makelaar ben ik vooral gericht op:

Nieuwbouwinitiëring & beleggingen.

Als Taxateur ben vooral gericht op het waarderen commercieel vastgoed.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat wij het beste uit een opdracht halen voor onze opdrachtgevers. Ons motto daarbij is ‘verbazen’. Daarom hebben wij een viertal kernwaarden vastgelegd waar wij voor staan. Deze kernwaarden zijn in alle gelederen van de organisatie terug te vinden en een belangrijk onderdeel van het meten van individuele prestaties binnen Van Santvoort makelaars.

Deze kernwaarden zijn:

Ondernemend, doelgericht, passie en betrouwbaar.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Naast het delen van mijn kennis lever ik graag een positieve bijdrage aan de ontwikkelingen in de markt. Ik ziet het als mijn verantwoordelijkheid om met regelmaat verschillende partijen met elkaar in contact te brengen door kennisevenementen te organiseren en deel te namen aan denktanks. Bij dergelijke evenementen wordt met verschillende partijen constructief nagedacht over nieuwe ontwikkelingen met inhoudelijke diepgang. En daar leer ik weer van.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

De focus op mensen. Het opereren in teamverband staat altijd centraal. De beste oplossingen komen voort uit samenwerking met collega’s en opdrachtgevers. Effectieve samenwerking wordt zowel binnen Van Santvoort Makelaars als met opdrachtgevers gestimuleerd, omdat ik ervan overtuigd ben dat de een goede samenwerking, wederzijds respect en kennisdeling het eindresultaat alleen maar ten goede kan komen. Ik probeer daarin de bindende factor te zijn.

Wat doe je naast je werk?

Ik loop graag hard door de prachtige Brabantse bossen. Daarin kan ik mijn hoofd weer leeg krijgen en ontstaat er ruimte voor nieuwe creatieve ideeën.