Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Makelaar Eindhoven

Van Santvoort Makelaars is een van de voornaamste spelers in de regio Eindhoven. Met het grootste verkoopaanbod en bijzondere expertise van de lokale woningmarkt kunnen wij deskundig maatwerk advies geven wat volledig is toegespitst op jouw woning.

Huis verkopen Eindhoven

Zoek je een makelaar in Eindhoven om jouw woning te verkopen? Van Santvoort Makelaars helpt je graag verder. Door onze schaalgrootte beschikken wij over een uitgebreid netwerk van potentiele kopers. Particulieren en beleggers. Onze marktkennis wordt met regelmaat gedeeld in onze kwartaalrapportage. Menigeen maakt gebruik van onze bijzondere expertise van de regio. Deze kennis zorgt ervoor dat we een streepje voor hebben. Dat we je in het verkooptraject de allerbeste route voorleggen. En, dat we gaan en staan voor het beste resultaat.

Wat is mijn huis waard?

Vaak begint de verkoop van een woning met de simpele vraag: ‘Wat is mijn huis waard?’. De beste en meest accurate manier om dat te bepalen is dat wij vrijblijvend uw woning bekijken en de verkoopwaarde vaststellen. Mocht je indicatief alvast een beeld hebben van de waarde van je woning, dan kun je ook gratis je woningwaarde berekenen.

Het verkooptraject

Ons kantoor heeft de beschikking over 7 makelaars in Eindhoven. Een aantal van hen is gericht op nieuwbouw en een aantal op bestaande woningen. Samen met jou zorgen zij voor een volledig uitgestippeld verkooptraject. Daarbij is de aandacht die jouw woning krijgt van essentieel belang. Goede foto’s en video’s, een duidelijke brochure, een professionele Funda vermelding en uitgebreide aandacht voor kenmerken die jouw huis bijzonder maken. Van Santvoort Makelaars heeft oog voor detail.

Marktleider in Zuidoost-Brabant

Van Santvoort Makelaars is marktleider in Zuidoost-Brabant. Met vestigingen in Eindhoven, Helmond, Deurne, Nuenen en Eersel bieden wij een breed scala aan diensten. Van verkoop- en aankoopbegeleiding tot taxaties en nieuwbouw.

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Of wil je weten wat je huis waard is? Neem contact op met ons makelaarskantoor in Eindhoven:

BEL 040 269 2530
MAIL info@eindhoven.vansantvoort.nl

Ja, ik wil graag een vrijblijvende waardebepaling van mijn woning/appartement

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief