Woning kopen in Eindhoven

Woning verkopen in Eindhoven?

Woning huren in Eindhoven

Weten wat jouw huis waard is in Eindhoven?

Makelaar Eindhoven

Echt thuis in Eindhoven
Van Santvoort makelaars, makelaar Eindhoven en regio helpt jou bij het zoeken van een woning in Eindhoven. Dan is Van Santvoort Makelaars het makelaarskantoor dat je zoekt. Want als geen ander zijn wij thuis in de huizenmarkt in Eindhoven. In bestaande wijken, nieuwbouwwijken, de binnenstad en aan de stadsrand: onze makelaars weten wat er te koop is in Eindhoven. We kennen de stad als geen ander, want een goede makelaar is altijd onderweg, zowel langs de echte weg of de digitale! Jouw huis verkopen Eindhoven, neem direct contact met ons op. Onze makelaars van kantoor Eindhoven staan voor je klaar!

Advies van dé makelaar Eindhoven

Dankzij onze kennis van stad en woningmarkt kunnen wij je optimaal adviseren als je een woning wilt kopen, maar ook als je een woning wilt verkopen. Onze makelaars kennen de ins and outs van de markt, dus zij kunnen een goed en reëel prijsadvies geven als je jouw huis te koop wilt zetten. Ook het bepalen van de verkoopstrategie is bij ons in goede handen. Maar als je zelf op zoek bent naar de woning van jouw dromen in Eindhoven, dan wijzen wij jou de weg naar de wijk, de straat of de woning die bij je past. Want een goede makelaar kent niet alleen de stad, maar ook zijn klant. Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar Eindhoven.

Aangenaam wonen dankzij het makelaarskantoor van Eindhoven

Het is zeer aangenaam wonen in de regio Eindhoven. De stad is sterk in opkomst. De binnenstad is aantrekkelijk, levendig en Strijp-S biedt een dimensie extra. Evenementen als de Dutch Design Week en GLOW geven de Lichtstad een gloedvolle uitstraling. Tegelijkertijd is Eindhoven groen en leefbaar gebleven. Ons makelaarskantoor staat dan ook graag voor je klaar. Heb jij een makelaar in Eindhoven nodig? Laat ons je adviseren!

Wonen in Eindhoven, de stad waar jij je zeker thuis voelt!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Van Santvoort Makelaars Eindhoven voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar Eindhoven!

Makelaar Eindhoven

Boutenslaan 195A
5654 AN Eindhoven
+31 (0)40 269 2530

Natasja Vissers

Nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar mede verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en het begeleiden/adviseren van kandidaat kopers.
Contact met Natasja Vissers

Marlene Pouwels

Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.
Contact met Marlene Pouwels

Yvonne Tijssen

Commercieel medewerker

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.
Contact met Yvonne Tijssen

Maureen Geraets

Nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal. Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.
Contact met Maureen Geraets

Mark Wissink

Verhuurmakelaar

Totaal begeleiding van zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw. Denk hierbij ondermeer aan: - advisering van zakelijke opdrachtgever op het gebied van nieuwbouwinitiëring; - advisering van zakelijke opdrachtgevers op het gebied van marketing; - verkoop van nieuwbouwwoningen.
Contact met Mark Wissink

Ad van Beek

Kandidaat-makelaar

Uitvoeren van de velerlei werkzaamheden ter begeleiding van opdrachtgevers en overige relaties naar en afronden van transacties in de koop-/verkoop en huur-/verhuur van bestaande woningen in onze regio. Het meewerken aan het behoud en de ontwikkeling van de behaalde sterke marktpositie. Vanwege mijn kennis en ervaring ook in de overige gedeelten van onze regio verricht ik ook werkzaamheden in de regio’s van mijn collega’s als daar behoefte is aan extra inzet.
Contact met Ad van Beek

Sjors de Vries

Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.
Contact met Sjors de Vries

Pieter van Santvoort

Makelaar

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Pieter van Santvoort