Huis kopen in Eindhoven

Huis verkopen in Eindhoven?

Huis huren in Eindhoven

Weten wat jouw huis waard is in Eindhoven?

Makelaar Eindhoven

Echt thuis in de lichtstad als de makelaar Eindhoven
Ben jij op zoek naar een woning in Eindhoven en wil je hulp van een makelaar die de stad als geen ander kent? Dan ben je bij Van Santvoort Makelaars als dé makelaar Eindhoven aan het juiste adres. De huizenmarkt van Eindhoven kent geen geheimen voor onze ervaren makelaars. In bestaande wijken of nieuwbouw in Eindhoven, in de binnenstad en aan de stadsrand: zij weten wat er te koop is. Door onze kennis van de markt en kennis van de regio, helpen wij jou aan jouw droomwoning in deze mooie stad. Niet alleen bij het zoeken naar een woning, maar ook voor huis verkopen Eindhoven kun je bij ons terecht. Dé makelaar Eindhoven staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Makelaar Eindhoven geeft jou een goed advies

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je optimaal adviseren als je een woning wilt kopen, maar ook als je een woning wilt verkopen in Eindhoven. Onze makelaars kennen de ins and outs van de markt, waardoor jij een goed en reëel prijsadvies van ons kunt verwachten als je jouw huis te koop wilt zetten. Ook voor het bepalen van de verkoopstrategie ben je bij ons in goede handen. Misschien wil je helemaal niet verkopen, maar ben juist op zoek naar jouw droomwoning in Eindhoven. Wij wijzen je de weg naar de naar de wijk, de straat of de woning die bij jou past. Want een goede makelaar kent niet alleen de stad, maar ook zijn klant. Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar Eindhoven.

Aangenaam wonen dankzij Van Santvoort

Het is zeer aangenaam wonen in Eindhoven en omgeving. De stad is sterk in opkomst. De binnenstad is aantrekkelijk, levendig en Strijp-S biedt met haar industriële karakter een dimensie extra. Evenementen als de Dutch Design Week en GLOW geven de Lichtstad een gloedvolle uitstraling. Tegelijkertijd is Eindhoven groen en leefbaar gebleven. Wil je nog veel meer van deze prachtige stad weten? Wij delen graag onze kennis en staan voor je klaar. Makelaar Eindhoven nodig? Laat ons je adviseren!

Eindhoven, voor elke woondroom een woning!

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning? Van Santvoort Makelaars zoekt graag met je mee, sterker nog van Santvoort vindt deze woning voor je. Als makelaar Eindhoven weten wij wat deze stad te bieden heeft en matchen wij jouw woonwensen aan het perfecte huis. Eindhoven heeft een groot en divers aanbod aan woningen in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een modern appartement in hartje centrum, een authentieke jaren 30 woning in een kindvriendelijke wijk of een villa aan de rand van de stad dicht bij de prachtige natuur in deze omgeving. Eindhoven heeft het allemaal. Ga samen met ons als dé makelaar Eindhoven op zoek naar jouw droomwoning en laat je verrassen door het aanbod in deze veelzijdige stad.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar Eindhoven!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Van Santvoort Makelaars Eindhoven voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken. Ook benieuwd naar de mogelijkheden buiten Eindhoven? Van Santvoort staat ook voor je klaar bij de aankoop of verkoop van een woning in Nuenen, Eersel, Helmond of Deurne.

Natasja Vissers

Nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar mede verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en het begeleiden/adviseren van kandidaat kopers.
Contact met Natasja Vissers

Marlene Pouwels

Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.
Contact met Marlene Pouwels

Yvonne Tijssen

Aankoop consulent

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.
Contact met Yvonne Tijssen

Maureen Geraets

Nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal. Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.
Contact met Maureen Geraets

Mark Wissink

Verhuurmakelaar

Totaal begeleiding van zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw. Denk hierbij ondermeer aan: - advisering van zakelijke opdrachtgever op het gebied van nieuwbouwinitiëring; - advisering van zakelijke opdrachtgevers op het gebied van marketing; - verkoop van nieuwbouwwoningen.
Contact met Mark Wissink

Ad van Beek

Kandidaat-makelaar

Uitvoeren van de velerlei werkzaamheden ter begeleiding van opdrachtgevers en overige relaties naar en afronden van transacties in de koop-/verkoop en huur-/verhuur van bestaande woningen in onze regio. Het meewerken aan het behoud en de ontwikkeling van de behaalde sterke marktpositie. Vanwege mijn kennis en ervaring ook in de overige gedeelten van onze regio verricht ik ook werkzaamheden in de regio’s van mijn collega’s als daar behoefte is aan extra inzet.
Contact met Ad van Beek

Sjors de Vries

Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.
Contact met Sjors de Vries

Pieter van Santvoort

Makelaar

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Pieter van Santvoort