Makelaar Veldhoven

Rustig wonen op een steenworp afstand van Eindhoven

Zoek jij een huis in Veldhoven? Dan ben je bij Van Santvoort Makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren makelaars zijn al jarenlang actief in deze stad aan de rand van Eindhoven en kennen de lokale huizenmarkt op hun duimpje. Ze zetten hun kennis en ervaring graag in om jou te helpen bij het vinden van je droomhuis.

Zie jij jezelf al helemaal lekker dicht bij het Citycentrum Veldhoven wonen met alle voorzieningen in de buurt? Of woon je liever in het rustige Oerle of het gezellige Veldhoven Dorp? De ervaren makelaars van Van Santvoort weten in heel Veldhoven precies wat er te koop is. Wij kennen de lokale huizenmarkt en de regio door en door, waardoor we jouw droomhuis in Veldhoven snel gevonden hebben. Niet alleen voor het aankopen van een woning kun je bij ons terecht, ook bij het verkopen van jouw huis in Veldhoven en omgeving helpen we je graag. Dé makelaar van Veldhoven staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Veldhoven

Onze expertise en onze jarenlange ervaring in Veldhoven en omgeving zorgen ervoor dat we jouw van het beste advies kunnen voorzien als je een woning in Veldhoven wil kopen of verkopen. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving en in al die jaren hebben we onze aan- en verkoopstrategie geperfectioneerd. Onze makelaar Sjors kent de huizenmarkt van Eindhoven en omliggende gemeenten op zijn duimpje waardoor hij jou optimaal kan bijstaan als je je huis in Veldhoven wil kopen of verkopen.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Veldhoven

Aangenaam wonen in Veldhoven

Veldhoven is een kleine stad die tegen Eindhoven aangenesteld ligt. In het Citycentrum vind je een uitgebreid aanbod aan winkels, een bibliotheek, een bioscoop en een theater. Veldhoven is ontstaan vanuit een aantal dorpen die in de loop der jaren aan elkaar vast zijn gegroeid: Veldhoven Dorp, Meerveldhoven, Zeelst en Oerle. De kernen van deze dorpen zijn nog altijd herkenbaar binnen de stad. Ten oosten van Veldhoven ligt Zoo Veldhoven, waar heel veel bijzondere vogels te bewonderen zijn.

Vanuit Veldhoven rijden verschillende buslijnen naar het centrum, het station, de universiteitscampus en het vliegveld van Eindhoven. Zowel de A2 als de A67 zijn vanuit Veldhoven binnen enkele minuten te bereiken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Veldhoven

Het kopen of verkopen van een huis is een grote stap. Bij Van Santvoort Makelaars begrijpen we dat dit een spannende tijd voor je is. De ervaren makelaars van Van Santvoort hebben het beste met je voor en staan je graag bij in deze spannende tijd. Als wij je helpen met het kopen of verkopen van een huis in Veldhoven willen we je graag eerst leren kennen. Hoe beter wij je kennen, hoe sneller we jouw droomhuis gevonden hebben. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Doinya van Dongen

Vastgoedadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.
Contact met Doinya van Dongen

Ilona Kroes

Office manager

Ik ben het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Eindhoven voor verkopers en kopers. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de kijkers, kopers en verkopers. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, en geen dag is hetzelfde. Van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van woningen op internet en koopovereenkomsten maken.
Contact met Ilona Kroes

Lotte van Hulst

Nieuwbouwmakelaar

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij van Santvoort Makelaars. Voorheen heb ik bij een makelaarskantoor in Eersel gewerkt.
Contact met Lotte van Hulst

Anne van Esch

Nieuwbouwadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio Eindhoven.
Contact met Anne van Esch

Marlene Pouwels

Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.
Contact met Marlene Pouwels

Yvonne Tijssen

Vastgoedadviseur

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.
Contact met Yvonne Tijssen

Maureen Geraets

Nieuwbouwadviseur

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal. Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.
Contact met Maureen Geraets

Sjors de Vries

Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.
Contact met Sjors de Vries

Pieter van Santvoort

Makelaar

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Pieter van Santvoort