Gratis waarde bepaling

Huis of appartement succesvol verkopen?

Bel 040 269 2530

Kies Van Santvoort Makelaars! Een huis verkopen of een appartement verkopen is een vak apart. En de makelaars van Van Santvoort beheersen dat vak! Je krijgt bij ons kantoor jouw eigen verkoopmakelaar die jou begeleidt bij het verkopen van jouw huis of appartement. Je bespreekt met hem of haar de beste vraagprijs en de verkoopstrategie, die volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Plan van aanpak bij het verkopen van jouw huis of appartement

Zo start je met een helder plan van aanpak. Dat is nodig, want een huis of appartement verkopen vraagt om een uitgekiende strategie waarin meerdere middelen worden ingezet.

De voordelen op een rij

  • We houden optimaal en persoonlijk contact met jou gedurende het gehele verkoopproces;
  • Jouw huis of appartement wordt prominent op Funda geplaatst;
  • We zorgen voor professionele fotografie, duidelijke plattegronden en eventueel ander promotiemateriaal;
  • We informeren alle woningzoekers die staan ingeschreven bij ons makelaarskantoor of bij andere makelaars in de regio dat jouw huis of appartement te koop staat;
  • Je kan deelnemen aan de maandelijkse Van Santvoort Open Huizen Route;
  • We begeleiden je bij bezichtigingen en onderhandelen voor jou over de prijs en voorwaarden;
  • In jouw persoonlijke online ‘klantendossier’ op het afgeschermde deel van onze website houden we je 24/7 op de hoogte van de vorderingen die we maken bij het verkopen van jouw huis of appartement.

Succesvol jouw huis of appartement verkopen

Onze actieve aanpak werkt! Van Santvoort Makelaars boekt succes bij het verkopen van jouw huis of appartementen. Van alle woningen die wij nieuw in verkoop nemen, verkopen we 80% binnen een half jaar. En onze klanten waarderen ons werk gemiddeld met een 8,7.

Wil jij ook je huis appartement snel verkopen?

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort, de succesvolle makelaar!