Bedrijfspand verkopen Eindhoven

Wil jij je bedrijfspand verkopen in regio Eindhoven? Van Santvoort Makelaars maakt werk van het verkopen van jouw bedrijfspand. Neem vrijblijvend vandaag contact met ons op!

Bedrijfspand in regio Eindhoven verkopen?

Natuurlijk, we zijn begonnen met het verkopen van woningen. Maar hoe gaat dat? Dan komt er zomaar een woning met praktijkruimte in het aanbod terecht. Of een winkel en een woning met een bedrijfshal ernaast. Zo zijn we geleidelijk ook in de wereld van het bedrijfspanden terecht gekomen. Nu verkopen we een bedrijfspand net zo makkelijk als een woning. Want we kennen de zakelijke markt en de belangrijkste spelers in de zakenwereld goed. Op bedrijventerreinen en in winkelstraten in de regio Eindhoven zijn we net zo thuis als in de woonwijken. Een bedrijfspand verkopen Eindhoven is met Van Santvoort Makelaars goed geregeld.

Jouw partner bij bedrijfspand verkopen Eindhoven

Een bedrijfspand verkopen is uiteraard een andere tak van sport dan een woning verkopen. En de markt van het bedrijfs onroerend goed verschilt zeker van de woningmarkt. Wij weten wat die verschillen zijn en kunnen goed inspelen op snel wisselende omstandigheden. Want als ergens de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, dan is het wel in de industrie en dienstverlening. Maar toch … er zijn ook veel overeenkomsten tussen het verkopen van een bedrijfspand en het verkopen van een woning.

 

Waar het op aankomt, is dit:

  • Een persoonlijke en actieve aanpak;
  • Je klanten goed kennen en altijd voor ze klaarstaan;
  • Marktsituaties goed kunnen taxeren en analyseren;
  • Optimaal gebruik van digitale marketingtechnieken.

Klantgerichtheid

Het is juist de klantgerichtheid van Van Santvoort Makelaars die ons bij het verkopen van bedrijfspanden succesvol maakt.

Wil je jouw bedrijfspand verkopen?

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw bedrijfspand. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eindhoven!