Over ons

Van Santvoort Landelijk Wonen is gespecialiseerd in het verkopen van landelijke huizen of hippische accommodaties. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van (weide)gronden, het hoort bij de dagelijkse werkzaamheden. Niet alleen is Van Santvoort bekend met het kopen en verkopen van vastgoed, ze hebben ook ervaring en kennis in de hippische wereld. Paarden en hun woon-, leef- en werkomgeving zijn de passie van het team van Van Santvoort.

Sponsorteam van Santvoort Landelijk Wonen

De internationale springamazones Sanne en Mel Thijssen, dochters van Grand Prix-ruiter en handelaar Leon Thijssen rijden voor Team van Santvoort Landelijk Wonen. In 2015 werd Sanne in één jaar zowel bij de Junioren (met Ulena) als bij de Young Riders (met Con Quidam RB) Nederlands Kampioen.  Inmiddels is Sanne gedeugde concurrent op de internationale concoursen en deed mee aan vier Europese Kampioenschappen. Mel Thijssen werd in 2018 Nederlands Kampioen bij de Junioren met Cartolana. Zij heeft inmiddels al vier maal deelgenomen aan Europese Kampioenschappen. De lijst met overwinningen is  zeer indrukwekkend te noemen.

Bavaria Eventingteam

Eventingruiter Tim Lips en voormalig bondscoach van het Nederlands eventingteam Martin Lips kondigen in 2017 samen met Bavaria 0.0 de start van de eerste commerciële ploeg ooit in de hippische sport aan. Van Santvoort Landelijk Wonen is trotse partner van het Bavaria 0.0 Eventingteam. Lees hier alles over het Bavaria 0.0 Eventingteam.