Huis huren

Wil je een huis huren in de regio Eindhoven? Door onze samenwerking met Lemon Suites beschikken wij veelal over een ruim aanbod aan huurwoningen.

Huis huren regio Eindhoven

Ook voor een huis huren ben je bij van Santvoort Makelaars aan het juiste adres. Door onze unieke samenwerking met Lemon Suites beschikken wij veelal over een ruim aanbod aan huurwoningen in de regio Eindhoven.

Lemon Suites is ontstaan uit een samenwerking tussen twee gerenommeerde marktpartijen (Van Santvoort Makelaars & BanBouw) die samen beschikken over tientallen jaren ervaring in het succesvol verhuren en beheren van onroerend goed. Door elkaars expertises te bundelen is Lemon Suites in staat om op een efficiënte en daadkrachtige manier een totaal oplossing te bieden voor haar opdrachtgevers. Met een nieuwe en verfrissende werkwijze maakt Lemon Suites de juiste match tussen verhuurder en huurder en is jouw investering in betrouwbare handen.

Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven bemiddelen wij in de verhuur en beheer van woonruimte in voornamelijk de regio Zuidoost-Brabant. Elke keer weer zoeken wij de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met ons uitgebreide netwerk en ruime database van woningzoekenden verhuurt Lemon Suites in elk segment. Van kamer tot huis en villa, in stad en dorp.

Neem vrijblijvend contact met Lemon Suites op voor het huren van een kamer, huis en villa!
 

Lemon Suites
Boutenslaan 195A
5654 AN Eindhoven

Email: home@lemonsuites.nl
Tel: 088-0227111

Openingstijden:
Ma-Vrij: 09.00-18.00 uur