Huis kopen in Nuenen

Huis verkopen in Nuenen?

Huis huren in Nuenen

Weten wat jouw huis waard is in Nuenen?

Makelaar Nuenen

Makelaar Nuenen: Van Santvoort Makelaars

Nuenen, schilderachtig wonen.
Daar weet dé makelaar Nuenen alles van. Wandel in de voetsporen van één van de grootste schilders van Nederland, Vincent van Gogh.  En je kunt er wonen in de buurt van maar liefst 22 plekken die je aan hem herinneren. Schilderachtig wonen in Nuenen dus. De makelaars van Van Santvoort schetsen graag de mogelijkheden voor u. Want Nuenen heeft niet alleen een kleurrijke historie, het is ook een eigentijdse en vitale woonplaats met prachtige woningen in soorten, maten en stijlen. En onze makelaars weten waar ze staan en wat ze kosten. Van Santvoort, jouw Makelaar Nuenen. Vandaag nog succesvol je huis verkopen Nuenen? Ons makelaarsteam staat voor je klaar!

Advies van dé makelaar van Nuenen

Nuenen is ook de bakermat van ons makelaarskantoor: hier werd Van Santvoort Makelaars in 1976 opgericht. Dus onze slogan ‘Thuis in uw Regio’ is in Nuenen misschien wel het meest van toepassing. Het is voor makelaars natuurlijk prettig werken als een gemeente de ruimte geeft aan aantrekkelijke nieuwe woongebieden als Luistruik en Nuenen-west. Het dorp ontwikkelt bovendien mooie initiatieven als Vincentre, het centrum waarin Vincent van Gogh tot leven komt. Maar ook het moderne fietspad met lichtgevende sterren in het asfalt, ontwikkeld door ontwerper, Daan Roosegaarde is een attractie.

Aangenaam wonen dankzij Van Santvoort Makelaars

Mede daarom is Nuenen een aantrekkelijk en populaire woonplaats, met een zeer ruimte variatie in het woningaanbod, zowel nieuw als bestaand. Onze makelaars wortelen in deze gemeenschap en staan vooraan bij koop en verkoop. Ze weten van de hoed en de rand en onderhouden talloze contacten met zakelijke en particuliere kopers en verkopers. Alles in het belang van de klanten in Nuenen en daarbuiten natuurlijk. Want de wensen van kopers en verkopers staan bij ons makelaarskantoor als makelaar Nuenen altijd op de eerste plek.

Wonen in Nuenen is wonen in een kleurrijk dorp.

Makelaar Nuenen nodig? Maak kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar Nuenen!

Makelaar Nuenen

Berg 2 - 4
5671 CC Nuenen
+31 (0)40 283 3708

Pieter Keunen

Makelaar

Als gecertificeerd makelaar-taxateur bestaan mijn werkzaamheden uit bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxeren en algemene advisering ten aanzien van vastgoed. Deze werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de woningmarkt binnen de gemeente Nuenen, Son en Breugel en Eindhoven maar ook in de omgeving heb ik ervaring.
Contact met Pieter Keunen

Anne-Marie van Santvoort

Makelaar

Als tweede generatie ben ik sinds 1995 werkzaam als makelaar & taxateur. Na mijn opleiding ben ik (na enkele korte stages bij een gerenommeerde bank, notariskantoor en verzekeringsmaatschappij) in vast dienst verband komen werken.
Contact met Anne-Marie van Santvoort

Brenda Alfrink Kooijman

Commercieel medewerker

Brenda is het aanspreekpunt van ons kantoor Nuenen. De eerste contacten lopen via haar. Zij verzorgt de administratie rondom de verkoop en verhuur van woningen voor het kantoor.
Contact met Brenda Alfrink Kooijman